Paturi medicale

Descriere

 

Oferim o gamă largă de paturi de spital / paturi de îngrijire medicală pe termen lung, care permit un bun control al infecțiilor, oferă o ergonomie îmbunătățită, confort, siguranță și ușurință în utilizare și promovează gestionarea eficientă a riscului.

Gama Arjo previne riscul de cădere, îmbunătățește îngrijirea zonei de presiune și promovează independența și confortului pacientului.

Utilizare

 

Soluțiile noastre includ paturi specializate, paturi bariatrice, pentru pacienții care depășesc sarcina de lucru în condiții de siguranță a paturilor de spital standard și paturi terapeutice ce ajută la prevenirea și tratamentul ulcerelor de presiune și a complicațiilor pulmonare.

Paturi de îngrijire pe termen lung / comunitare – proiectate pentru a fi utilizate în case rezidențiale și de convalescență și în locuințe private. Gama de paturi comunitare Minuet 2 oferă o soluție reală pentru o viață independentă.

Paturi bariatrice – proiectate pentru nevoile specifice ale pacienților care cântăresc până la 454 kg.

Paturi pentru ATI – fiecare sistem se bazează pe un design adecvat, ceea ce asigură îngrijirea optimă a pacientului și eficiența costurilor pentru instalare.

Gama de produse Arjo

 

PATURI MEDICALE  

Enterprise  – Gamă extinsă de paturi de spitalizare, profilate, proiectate cu accent pe siguranța pacientului și a îngrijitorului, gestionarea riscului, rezultate clinice optime și ușurință în utilizare și întreținere.

 

Minuet 2 – Pat de îngrijire pe termen lung, proiectat pentru a fi utilizat în case rezidențiale și de convalescență și în locuințe private. Gama de paturi comunitare Minuet 2 oferă o soluție reală pentru o viață independentă. Îmbunătățește siguranța și confortul pacienților, minimizează efortul deplasării și manipulării pentru persoanele care îi îngrijesc, reducând astfel riscul de rănire.

Sistem avansat de profilare mecanică, înălțime redusă a platformei și depozitare și transport ușoare, completate de un aspect intern inteligent și o sarcină de lucru de 180 kg.

 

Citadel –  Sistem integrat pentru nevoile specifice ale pacienților cu dependență ridicată (din secțiile de ATI sau bariatrici).

Citadel Plus are capacitatea de a găzdui pacienți care cântăresc până la 454 kg și sunt compatibile cu o serie de suprafețe suport, terapeutice, pentru pacienții imobili, cu greutate înaltă.

Construit pe aceeași platformă universală pentru paturi medicale ca și celelalte paturi de spital Arjo, Citadel Plus beneficiază de înaltă tehnologie încorporată, intuitivă, interfețe și accesorii, ușor de utilizat de către personal. Nu este nevoie de instruire de durată, ceea ce reduce costurile / cheltuielile instituțiilor medicale.

 

Avantaje

Beneficiile utilizării paturilor medicale oferite de Arjo:

– Oferă siguranță atât pacientului, cât și îngrijitorului – proiectat să reducă riscul de rănire a personalului și să ofere un mediu mai sigur pentru îngrijitor. Înălțimiea foarte scăzută reprezintă un avantaj cheie în reducerea riscului de rănire prin cădere. Iluminarea atât sub pat, cât și pe ambele părți laterale de coborâre, contribuie la îmbunătățirea securității pacienților.
Respectă standardele internaționale în vigoare;
– Echipamente robuste, intuitive, ușor de utilizat – reglarea echipamentelor e intuitivă și ușor de realizat, datorită simbolurilor clare și simple. Funcțiile cheie, cum ar fi resuscitarea cardio-pulmonară, unghiul spătarului la 30°, poziționarea scaunului pentru situații cardiace, înălțimea scăzută și poziționarea Trendelenberg /reverse Trendelenberg – se realizează printr-o singură apăsare;
Soluții axate pe calitatea îngrijirii pentru pacienți – spătarul se oprește când este ridicat la un unghi de 30°, asigurând o ajustare ușoară și pozitivă a spătarului în timp. Îngrijitorul poate regla cu ușurință patul în poziția dorită cu ajutorul panoului de control, prin simpla selectare a pictogramei relevante;
Ușor de întreținut, curățat, reparat – proiectate cu arhitectură deschisă permit accesul facil pentru curățare, decontaminare, întreținere și service.

Documente

 

Paturi medicale_Broșuri_EN

 

Video

 
Skin IQ – Huse pentru saltea

Descriere

 

Husele pentru saltea Skin IQ de la Arjo sunt huse cu acționare electrică, cu rezistență superioară la penetrarea fluidelor, permeabile la vapori.

Tehnologia încorporată – de ultimă generație (a fluxului negativ de aer (NAT)), permite extragerea continuă a excesului de umiditate de la suprafața pielii / saltelei, pentru o gestionare superioară a microclimatului.

Utilizabile pentru un singur pacient sau cu utilizare multiplă pentru mai mulți pacienți sunt proiectate a redistribui presiunea pe întreaga suprafață, ceea ce ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

Utilizare

 

Gama de huse pentru saltea Skin IQ are rezistență superioară la penetrarea fluidelor, este permeabilă la vapori, este utilizabilă pentru un singur pacient sau cu utilizare multiplă pentru mai mulți pacienți.

Proiectate a redistribui presiunea  pe întreaga suprafață, husele Skin IQ ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

Gama de produse Arjo

 

SKIN IQ – HUSE PENTRU SALTELE CU TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE ÎNCORPORATĂ  

SKIN IQ MCM – Husă rezistentă la penetrarea fluidelor, permeabilă la vapori, pentru un singur pacient. Redistribuie presiunea  pe întreaga suprafață și ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

SKIN IQ 365 – Husă pentru utilizare multi-pacient, acționață electric, ce poate fi aplicată pe majoritatea suprafețelor suport. Asigură un control superior al microclimatului și previne și tratează ulcerul de presiune în mod eficient.

 

SKIN IQ 1000 – Soluție simplă și eficientă pentru gestionarea microclimatului pielii pacienților bariatrici cu greutatea de până la 450 kg. Rezistentă la penetrarea fluidelor, permeabilă la vapori, utilizabilă pentru un singur pacient, redistribuie presiunea  pe întreaga suprafață și ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

Avantaje

 

Beneficiile utilizării Skin IQ:

Eficientă și comfortabilă pentru pacient. 
Reglare electronică a presiunii – cu o rată excelentă de transfer a umidității de 130 (g/m2) / oră, husa Skin IQ este mai eficientă în gestionarea microclimatului decât suprafețele convenționale cu pierdere redusă de aer, care au o medie a transferului de umiditate de 97,7 g/m2) / h.

Eficientă pentru furnizorii de servicii medicale. 
Ușor de folosit și întreținut, cu configurare rapidă, intuitivă. Este simplu de stocat și activat, poate reduce durata șederii în pat a pacientului.

– Utilizează tehnologia de ultimă generație a fluxului de aer negativ (NAT) pentru a elimina în permanență excesul de umiditate și pentru a reduce temperatura la suprafața corpului pacientului.

– Stratul superior al husei acționează ca o barieră împotriva fluidelor și a bacteriilor.

– Studiile de laborator arată că Skin IQ 1000 reduce temperatura la suprafață cutanată cu 3°C în 45 de minute, ceea ce se traduce printr-o reducere cu 30% a ratei metabolismului tisular.

 

Documente

 

Skin IQ_Broșură_EN

 

Video

 

 

 
North American Resque

Descriere

North American Resque (NAR) – se dedică reducerii numărului deceselor ce pot fi prevenite prin furnizarea celor mai eficiente produse medicale, de înaltă calitate, critice pentru:

  • misiunile operațiunilor militare,
  • trupelor speciale,
  • organelor de poliție
  • activității paramedicilor.

Misiunea North American Resque este de a oferi soluții personalizate, care permit succesul misiunilor militare și contracararea amenințărilor specifice secolului în care trăim.

Utilizare

Dezvoltarea și inovația reprezintă garanții și atuuri ale North American Rescue  (NAR).
Gama de produse NAR este structurată pe 6 direcții:
– Militar
– Trupe de menținere a ordinii publice
– Medicină de urgență / paramedici
– Pompieri
– Aventură / Sporturi extreme
– Comunitate

Gama de produse North American Resque (NAR)

MILITAR 
ARS for Needle Decompression –  Dispozitiv pentru decompresie
BURNTEC – Pansament pentru arsuri
C.A.T. (Combat Application Tourniquet) – Garou
JETT (Junctional Emergency Treatment Tool) – Dispozitiv pentru ocluzia fluxului sanguin

TRUPE PENTRU MENȚINEREA ORDINEI PUBLICE 
ANKLE TRAUMA KIT – Dispozitiv de susținere pentru echipamente esențiale
C.A.T. (Combat Application Tourniquet) – Garou
HYFIN VENT – Ocluzor cu supapă
PUBLIC ACCESS BLEEDING CONTROL – Trusă pentru controlul sângerării

MEDICINĂ DE URGENȚĂ / PARAMEDICI
C.A.T. (Combat Application Tourniquet) – Garou
HYFIN VENT – Ocluzor cu supapă
MEDEVAC LITTER – Targă
PUBLIC ACCESS BLEEDING CONTROL – Trusă pentru controlul sângerării

POMPIERI
NITROSTRIKE 2.5 GALLON – Sistem portabil de stingere a incendiilor
NITROSTRIKE 2.5 GALLON BACKPACK – Rucsac pentru sistemul portabil Nitro
NITROSRIKE 30 GALLON – Sistem portabil de stingere a incendiilor
NAR FIRE BLANKET – Pătură Poliacrilat
BURNTEC – Pansament pentru arsuri
BURNTEC MASK – Mască pentru arsuri
POLAR SKIN ICE SHEETS – Material textil pentru arși
EX-TRACT STRAP – Curea de extragere, multifuncțională
HASTY HARNESS – Ham pentru transport

SPORTURI EXTREME
ATAK (Amphibious Trauma Aid Kit) – Kit de prim ajutor
C.A.T. (Combat Application Tourniquet) – Garou
COMPRESSED GAUZE – Pansament de compresie
QUICK CLOT BLEEDING CONTROL – Pansament pentru controlul rapid al sângerării
RESPONDER EMERGENCY TRAUMA DRESSING – Bandaj de compresie steril
BEAR CLAW GLOVE KIT – Mănuși de unică folosință
EMERGENCY SURVIVAL WRAP – Folie de supraviețuire

COMUNITATE
AUDIO BLEEDING CONTROL KIT –  Set pentru controlul sângerării, care oferă îndrumări pas cu pas
BLEEDING CONTROL SKILLS TRAINING KIT – Simulator pentru antrenarea abilităților controlului sângerării
INDIVIDUAL BLEEDING CONTROL BLUE TRAINER KIT – Kit pentru controlul sângerării
BLEEDING CONTROL KIT NYLON – Kit pentru controlul sângerării (Nylon)
BLEEDING CONTROL KIT VACUUM SEALED – Kit pentru controlul sângerării sigilat cu vacuum
CLEAR WALL CASE – Dulap de perete rezistent la șocuri
MASS CRISIS INCIDENT KIT – Kit de intervenție pentru crize în masă
SRO INDIVIDUAL RESPONSE KIT – Kit pentru controlul sângerării
MINI RESPONDER 4 IN. ETD – Bandaj steril de prim ajutor

 

Avantaje

Furnizarea produselor medicale cele mai eficiente și de cea mai înaltă calitate este preocuparea principală a NAR.
– Soluții inovatoare pentru provocări unice
– Produse proiectate pentru a fi utilizare în incidente din lumea reală
– Produsele se adresează unui spectru larg, de la leziuni minore, la traume majore
– Simplu de folosit

Video

Transfer pacienți

Descriere

SCALEO Medical proiectează, dezvoltă și produce echipamente inovatoare în domeniile:

  • transferului și igienei pacienților
  • măsurării greutății corporale
  • terapiei cu oxigen

SCALEO Medical se angajează să ofere pacienților îngrijire specializată, prin dezvoltarea de produse sigure și eficiente.

Utilizare

SCALEO Medical – Gama de produse se adresează:

  • transferului și igienei pacienților cu restricții de mobilitate severe și/sau cu dizabilități
  • pacienților cu probleme respiratorii
  • dotării sălilor de operații si diverselor cabinete

din spitale, centre de îngrijire și instituții de asistență medicală.

Gama SCALEO Medical

Transfer pacienți:
Poweo Activ – Transfer rapid
Quick Raiser 1 – Transfer rapid
Quick Raiser 2 – Transfer rapid
Quick Raiser 2+ – Transfer rapid
Poweo Urban – Elevator
Poweo Nursing – Elevator
Poweo 150 – Elevator
Poweo 185 – Elevator
Poweo 200 – Elevator
Poweo 200 electric tilting suspension – Elevator
Moveo 300 – Elevator
Partner 255 – Elevator
Nomade – Elevator cu fixare în tavan
Air Ceiling Hoist – Sistem de șine
The Rail System – Șine
Manual Transfer In Sitting Position – Sistem de transfer manual
Manual Transfer in Lying Down Position – Sistem de transfer manual
Transfer Handlebar Raiser – Sistem de transfer manual
Barton, Transfer of Heavy Patients – Sistem de transfer manual
Air Lift Toilet Raiser – Sistem de transfer manual
Ambulation aid – Sistem de transfer manual
Radiolucent Flat Stretcher – Tărgi și brancarde
Self Adjusting Sling – Tărgi și brancarde
Passive Transfer Polyester Sling – Tărgi și brancarde
Net Bath Sling, Polyester  – Tărgi și brancarde
Toilet Slings – Tărgi și brancarde
Vinyl Sling With Stiffened Headsupport – Tărgi și brancarde
Hammock Slings – Tărgi și brancarde

Igienă și îngrijire pacienți:
Căzi de baie cu înălțime variabilă
Shado 160 XS and 180 child – Targă pentru duș
Shado 180 medium and adult – Targă pentru duș
Shado 200 and 240 adult – Targă pentru duș
Shado 200 and 240 adult long tray version – Targă pentru duș
Shado 350 – Targă pentru duș
Thermo SPA – Pat flotabil

Cântare medicale:
Scalis – Sistem de cântărire
C200 Weighing Chair – Sistem de cântărire

Terapia cu Oxigen:
Inogen G2 – Concentrator de oxigen
Inogen G3 – Concentrator de oxigen
Inogen At Home – Concentrator de oxigen
Dido – Monitorizare in oxigen-terapie
Finger oximeter – Accesorii pentru oxigen-terapie

 

Avantaje

SCALEO Medical:
– Echipamente inovative, unice, simplu de manevrat si foarte stabile.
– Dispozitive compacte pentru verticalizarea și transferul persoanelor cu mobilitate redusă în poziția șezând
– Sistem complet de șine și accesorii, echipat cu motoare diferite pentru toate tipurile de utilizări și configurații
– Gamă largă de produse adaptată tuturor tipurilor de medii, morfologii și patologii ale pacienților
Instrumente simple și practice de asistență medicală, care oferă calitate superioară îngrijirii bolnavilor
– Gamă largă de tărgi / brancarde și curele pentru cele mai stricte transferuri

Video

INSTRUMENTAR ȘI ELECTROCHIRURGIE

Descriere

HEBUmedical – Gama extinsă de produse numără mai mult de 10,000 de itemi diferiți, de cea mai bună calitate.

Portofoliul HEBU se structurează pe 4 divizii: instrumentar chirurgical, echipamente și accesorii pentru electrochirurgie, fierăstraie cu oscilatii, containere pentru sterilizare.

Portofoliul extins HEBU permite producatorului să vină în întâmpinarea satisfacției cerințelor clienților interni și internaționali și să acționeze ca un furnizor de servicii complete.

 

Utilizare

Portofoliul HEBUmedical se adresează:

Tuturor specialităților medicale
Cabinetelor medicale
Sălilor de operație

 

Gama de produse HEBUmedical

Instrumentar chirurgical
Instrumentar chirurgical –  Catalog general

 

Instrumente pentru tăiere 
Fierăstraie oscilante – Catalog general
Aspiratoare pentru praf – Catalog general
Accesorii – Catalog general
Lame pentru fierăstrău – Catalog general
Foarfeci și bisturie – Catalog general

 

Electrochirurgie
Accesorii pentru electrochirurgie – Catalog general
HBS 100 VAREX – Dispozitiv compact pentru electrochirurgie
HBS SERIES – Unități pentru electrochirurgie
BiSeal – Instrumentar pentru sigilare vasculară
HBS 100 – Unitate compactă pentru elctrochirurgie

 

Containere
Containere pentru sterilizare – Catalog general
HEBU Insta-Hold – Suport pentru instrumentar
UDI Unique Device Identification – Suport pentru instrumentar

 

 

Avantaje

Produsele HEBUmedical:

– Produse de înaltă calitate, garantată de sistemul de control ISO 9001:2000, ce monitorizează fiecare etapă de producție
– Sigure pentru medic și pacient
– Simplu de utilizat și de întreținut
– Gamă vastă de produse, ce acoperă toate specialitățile medicale și toate tipurile de intervenții

 

Video