CINGAL® Vasco-supliment intra-articular

Descriere

CINGAL®  Tratament nou, puternic pentru durerea provocata de osteoartrita. Actiune rapida. Efect indelungat.

CINGAL® este primul si singurul vasco-supliment, formula aprobata, ce combina beneficiile unui acid hialuronic reticulat cu un antiinflamator steroidian cu actiune rapida.

CINGAL® combina acidul hialuronic reticulat, proprietate Anika, cu efecte dovedite pe parcursul a sase luni, cu un antitinflamator steroidian stabil, aprobat FDA.

Utilizare


CINGAL® este indicat ca supliment vascoelastic sau inlocuitor pentru lichidul sinovial din articulatiile umane.

CINGAL® este foarte potrivit pentru ameliorarea rapida si de lunga durata a simptomelor legate de disfunctiile articulatiilor umane, cum ar fi osteoartrita. Actiunile CINGAL® sunt ameliorarea de lunga durata a simptomelor prin lubrifiere si sustinere mecanica, pe langa ameliorarea durerilor pe termen scurt datorita triamcinolonului hexacetonid.

CINGAL® se utilizeaza doar la recomandarea medicului, pe baza de reteta.

 

Avantaje

CINGAL® EXTINDE BENEFICIILE DOVEDITE ALE FORMULEI CONCENTRATE A ACIDULUI HIALURONIC RETICULAT, PROPRIETATE ANIKA, LA O GAMA LARGA DE PACIENTI DIN TOT SPECTRUL DE MANAGEMENT AL OSTEOARTRITEI.

·         Actiune rapida in ameliorarea durerii

·         Ameliorarea durerii pe termen lung

·         Tratament convenabil, cu o singura injectie

·         Acid Hialuronic cu concentratie ridicata, pe baza non-animala

Documente

Video
HYALOFAST™ pentru defecte condrale si osteocondrale

Descriere

HYALOFAST™ este indicat in leziunile condrale (defecte cartilaginoase) si osteocondrale (defecte osoase si cartilaginoase)
Este biodegradabil iar procedura de implantare este realizabila printr-o singura interventie chirurgicala

– Functioneaza ca o retea de dezvoltare pentru aspirat de maduva osoasa sau ca un pansament de condrocite pentru consolidarea microfracturilor
– Poate fi aplicat prin interventie artroscopica sau deschisa; in majoritatea cazurilor produsul nu necesita fixare suplimentara
– Se obtin rezultate sigure, bazate pe cei 20 de ani de experienta in utilizarea produselor pe baza de acid hialuronic cu aplicare in ortopedie

Utilizare


Poate fi utilizat ca:
– Suport pentru aspirat de maduva osoasa
– Pansament protectiv din condrocite pentru consolidarea microfracturilor

Modalitate de prezentare:
– Matrice de HYAFF® de 2x2cm
– Conditii de depozitare: loc uscat si racoros (T<40°C) - Garantat de marca CE, inclus in Clasa III de dispozitive medicale - Sterilizat prin raze gamma - Valabilitate 4 ani de la data fabricatiei [tabby title="Avantaje"] - Produs biologic activ Realizat din acid hialuronic
– Multifunctional
Eficient in tratamentul defectelor condrale si osteocondrale
Utilizat ca pansament regenerativ pentru microfracturile condrale
Utilizat ca suport pentru aspiratul de maduva osoasa

– Aplicare rapida
Poate fi aplicat printr-o singura interventie artroscopica
Nu necesita fixare

– Sigur
Nu necesita teste prealabile de alergologie
Consacrat pe piata produselor pe baza de acid hialuronic cu aplicare in ortopedie

Documente
MONOVISC® solutie vascoelastica

Descriere


Singurul supliment vascoelastic aprobat pentru tratarea simptomelor osteoartritei la nivelul tuturor articulatiilor sinoviale

Injectie monodoza. Un singur tratament.

MONOVISC® este un produs vascoelastic, steril, cu un continut ridicat de acid hialuronic, creat special pentru tratamentul local al osteoartritei. Avand o formula unica, tratamentul presupune o singura injectare a solutiei, cu o eficienta constanta pe o perioada de pana la 6 luni.
O seringa MONOVISC® are 4 ml contine acid hialuronic inter-legat moderat, dizolvat într-o solutie salina tamponata cu fosfat.
Conceput de Anika Therapeutics, o companie cu peste 20 ani de experienta în dezvoltarea de produse terapeutice pe baza de acid hialuronic, MONOVISC® are o concentratie de acid hialuronic de 3 ori mai mare decat orice alt produs de pe piata, îmbunatatind starea pacientului pe termen lung.
Datorita acestei formule speciale, persoanele care sufera de osteoartrita se pot bucura din nou de activitatile zilnice obisnuite si chiar de practicarea sporturilor.

Avantaje

Datorita formulei unice, pe baza de acid hialuronic inter-legat de natura non-animala, cu o vascozitate optima, MONOVISC® este recomandat ca supliment vascoelastic pentru a substitui lichidul sinovial al articulatiilor si pentru a absobi socul preluat de acestea.

Care sunt avantajele MONOVISC®?
– Efectele sunt resimtite pe o perioada de pana la 6 luni;
– Solutia este aprobata pentru toate articulatiile sinoviale;
– Reduce numarul vizitelor la medic si costurile tratamentului;
– Diminueaza riscul infectiilor asociate în cazul injectiilor repetate.

Documente

Video