Descriere

Inca din anul 1980, Orthofix International ofera chirurgilor si pacientilor solutii inovatoare pentru traumatisme la nivelul membrelor si coloanei spinale.

Diviziile de produse destinata Ortopediei ofera optiuni inovatoare de tratament pentru corectarea diformitatilor la adulti si copii, fixarea fracturilor interne si externe si stimulare regenerativa.

Majoritatea produselor au fost dezvoltate si realizate in colaborare cu chirurgi renumiti si organizatii de sanatate importante. Organizatiile afiliate includ Fundatia de Transplanturi Musculo-Scheletice si Spitalul de Rit Scotian pentru Copii Texas, care de curand a fost clasat pe pozitia 2 in lista U.S. News and World Report cu referire la cele mai bune programe ortopedice pediatrice.

STIMULAREA CRESTERII OASELOR

Physio-Stim

Stimularea cresterii oaselor cu ajutorul campului electromagnetic pulsatil (PEMF), furnizata de Physio-Stim, este o optiune nonchirurgicala pentru tratarea nonuniunii fracturilor oaselor lungi. Physio-Stim poate fi purtat peste gips, orteza ortopedica sau imbracaminte, fara ca eficacitatea tratamentului sa fie diminuata. Physio-Stim este o unitate compacta, usoara si prezinta rate de succes de pana la 88%

Tratamentul nonchirurgical pentru fracturi neconsolidate cu stimularea cresterii oaselor PEMF Physio-Stim este recomandat, in special, atunci cand:

– Operatia prezinta un risc ridicat pentru pacient

– Pacientul nu doreste sa fie supus operatiei

– Multiplele proceduri anterioare au esuat

Indiferent de metoda de gestionare a fracturilor anterioare sau de consideratiile asupra factorilor de risc – inclusiv varsta avansata, prezenta infectiilor sau consumul tutunului,

Stimulatorul pentru cresterea oaselor Phsyio-Stim are peste doua decenii de eficacitate dovedita ca metoda alternativa pentru operatiile secundare pentru neconsolidarile stabile ale fracturilor oaselor lungi.

Indicatii

Physio-Stim este indicat pentru tratarea nonuniuni stabile, aparute in urma unor traumatisme, excluzand vertebrele si oasele plate, in cazul in care latimea defectului de neconsolidare este mai mica de o jumatate din latimea osului care va fi tratat. O neconsolidare este considerata stabila atunci cand locul fracturii nu prezinta semne vizibile progresive de vindecare.

Beneficiile pentru medic

– Rata de succes de 88 % pentru un spatiu de fracturare intre 0 – 3 mm

– Rata de succes de 85 % pentru un spatiu de fracturare intre 3 – 6 mm

– Rata de succes generala de 80 %

– Utilizare facila pentru a incuraja respectarea tratamentului de catre pacient

– Proiectat anatomic pentru anumite parti ale corpului

– Tehnologia inteligenta poate furniza rapoarte ale rezultatelor si o monitorizare a respectarii tratamentului de catre pacient in format tiparit

Documente