Paturi medicale

Descriere

 

Oferim o gamă largă de paturi de spital / paturi de îngrijire medicală pe termen lung, care permit un bun control al infecțiilor, oferă o ergonomie îmbunătățită, confort, siguranță și ușurință în utilizare și promovează gestionarea eficientă a riscului.

Gama Arjo previne riscul de cădere, îmbunătățește îngrijirea zonei de presiune și promovează independența și confortului pacientului.

Utilizare

 

Soluțiile noastre includ paturi specializate, paturi bariatrice, pentru pacienții care depășesc sarcina de lucru în condiții de siguranță a paturilor de spital standard și paturi terapeutice ce ajută la prevenirea și tratamentul ulcerelor de presiune și a complicațiilor pulmonare.

Paturi de îngrijire pe termen lung / comunitare – proiectate pentru a fi utilizate în case rezidențiale și de convalescență și în locuințe private. Gama de paturi comunitare Minuet 2 oferă o soluție reală pentru o viață independentă.

Paturi bariatrice – proiectate pentru nevoile specifice ale pacienților care cântăresc până la 454 kg.

Paturi pentru ATI – fiecare sistem se bazează pe un design adecvat, ceea ce asigură îngrijirea optimă a pacientului și eficiența costurilor pentru instalare.

Gama de produse Arjo

 

PATURI MEDICALE  

Enterprise  – Gamă extinsă de paturi de spitalizare, profilate, proiectate cu accent pe siguranța pacientului și a îngrijitorului, gestionarea riscului, rezultate clinice optime și ușurință în utilizare și întreținere.

 

Minuet 2 – Pat de îngrijire pe termen lung, proiectat pentru a fi utilizat în case rezidențiale și de convalescență și în locuințe private. Gama de paturi comunitare Minuet 2 oferă o soluție reală pentru o viață independentă. Îmbunătățește siguranța și confortul pacienților, minimizează efortul deplasării și manipulării pentru persoanele care îi îngrijesc, reducând astfel riscul de rănire.

Sistem avansat de profilare mecanică, înălțime redusă a platformei și depozitare și transport ușoare, completate de un aspect intern inteligent și o sarcină de lucru de 180 kg.

 

Citadel –  Sistem integrat pentru nevoile specifice ale pacienților cu dependență ridicată (din secțiile de ATI sau bariatrici).

Citadel Plus are capacitatea de a găzdui pacienți care cântăresc până la 454 kg și sunt compatibile cu o serie de suprafețe suport, terapeutice, pentru pacienții imobili, cu greutate înaltă.

Construit pe aceeași platformă universală pentru paturi medicale ca și celelalte paturi de spital Arjo, Citadel Plus beneficiază de înaltă tehnologie încorporată, intuitivă, interfețe și accesorii, ușor de utilizat de către personal. Nu este nevoie de instruire de durată, ceea ce reduce costurile / cheltuielile instituțiilor medicale.

 

Avantaje

Beneficiile utilizării paturilor medicale oferite de Arjo:

– Oferă siguranță atât pacientului, cât și îngrijitorului – proiectat să reducă riscul de rănire a personalului și să ofere un mediu mai sigur pentru îngrijitor. Înălțimiea foarte scăzută reprezintă un avantaj cheie în reducerea riscului de rănire prin cădere. Iluminarea atât sub pat, cât și pe ambele părți laterale de coborâre, contribuie la îmbunătățirea securității pacienților.
Respectă standardele internaționale în vigoare;
– Echipamente robuste, intuitive, ușor de utilizat – reglarea echipamentelor e intuitivă și ușor de realizat, datorită simbolurilor clare și simple. Funcțiile cheie, cum ar fi resuscitarea cardio-pulmonară, unghiul spătarului la 30°, poziționarea scaunului pentru situații cardiace, înălțimea scăzută și poziționarea Trendelenberg /reverse Trendelenberg – se realizează printr-o singură apăsare;
Soluții axate pe calitatea îngrijirii pentru pacienți – spătarul se oprește când este ridicat la un unghi de 30°, asigurând o ajustare ușoară și pozitivă a spătarului în timp. Îngrijitorul poate regla cu ușurință patul în poziția dorită cu ajutorul panoului de control, prin simpla selectare a pictogramei relevante;
Ușor de întreținut, curățat, reparat – proiectate cu arhitectură deschisă permit accesul facil pentru curățare, decontaminare, întreținere și service.

Documente

 

Paturi medicale_Broșuri_EN

 

Video

 
Skin IQ – Huse pentru saltea

Descriere

 

Husele pentru saltea Skin IQ de la Arjo sunt huse cu acționare electrică, cu rezistență superioară la penetrarea fluidelor, permeabile la vapori.

Tehnologia încorporată – de ultimă generație (a fluxului negativ de aer (NAT)), permite extragerea continuă a excesului de umiditate de la suprafața pielii / saltelei, pentru o gestionare superioară a microclimatului.

Utilizabile pentru un singur pacient sau cu utilizare multiplă pentru mai mulți pacienți sunt proiectate a redistribui presiunea pe întreaga suprafață, ceea ce ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

Utilizare

 

Gama de huse pentru saltea Skin IQ are rezistență superioară la penetrarea fluidelor, este permeabilă la vapori, este utilizabilă pentru un singur pacient sau cu utilizare multiplă pentru mai mulți pacienți.

Proiectate a redistribui presiunea  pe întreaga suprafață, husele Skin IQ ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

Gama de produse Arjo

 

SKIN IQ – HUSE PENTRU SALTELE CU TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE ÎNCORPORATĂ  

SKIN IQ MCM – Husă rezistentă la penetrarea fluidelor, permeabilă la vapori, pentru un singur pacient. Redistribuie presiunea  pe întreaga suprafață și ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

SKIN IQ 365 – Husă pentru utilizare multi-pacient, acționață electric, ce poate fi aplicată pe majoritatea suprafețelor suport. Asigură un control superior al microclimatului și previne și tratează ulcerul de presiune în mod eficient.

 

SKIN IQ 1000 – Soluție simplă și eficientă pentru gestionarea microclimatului pielii pacienților bariatrici cu greutatea de până la 450 kg. Rezistentă la penetrarea fluidelor, permeabilă la vapori, utilizabilă pentru un singur pacient, redistribuie presiunea  pe întreaga suprafață și ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

Avantaje

 

Beneficiile utilizării Skin IQ:

Eficientă și comfortabilă pentru pacient. 
Reglare electronică a presiunii – cu o rată excelentă de transfer a umidității de 130 (g/m2) / oră, husa Skin IQ este mai eficientă în gestionarea microclimatului decât suprafețele convenționale cu pierdere redusă de aer, care au o medie a transferului de umiditate de 97,7 g/m2) / h.

Eficientă pentru furnizorii de servicii medicale. 
Ușor de folosit și întreținut, cu configurare rapidă, intuitivă. Este simplu de stocat și activat, poate reduce durata șederii în pat a pacientului.

– Utilizează tehnologia de ultimă generație a fluxului de aer negativ (NAT) pentru a elimina în permanență excesul de umiditate și pentru a reduce temperatura la suprafața corpului pacientului.

– Stratul superior al husei acționează ca o barieră împotriva fluidelor și a bacteriilor.

– Studiile de laborator arată că Skin IQ 1000 reduce temperatura la suprafață cutanată cu 3°C în 45 de minute, ceea ce se traduce printr-o reducere cu 30% a ratei metabolismului tisular.

 

Documente

 

Skin IQ_Broșură_EN

 

Video

 

 

 
Transfer pacienți

Descriere

SCALEO Medical proiectează, dezvoltă și produce echipamente inovatoare în domeniile:

  • transferului și igienei pacienților
  • măsurării greutății corporale
  • terapiei cu oxigen

SCALEO Medical se angajează să ofere pacienților îngrijire specializată, prin dezvoltarea de produse sigure și eficiente.

Utilizare

SCALEO Medical – Gama de produse se adresează:

  • transferului și igienei pacienților cu restricții de mobilitate severe și/sau cu dizabilități
  • pacienților cu probleme respiratorii
  • dotării sălilor de operații si diverselor cabinete

din spitale, centre de îngrijire și instituții de asistență medicală.

Gama SCALEO Medical

Transfer pacienți:
Poweo Activ – Transfer rapid
Quick Raiser 1 – Transfer rapid
Quick Raiser 2 – Transfer rapid
Quick Raiser 2+ – Transfer rapid
Poweo Urban – Elevator
Poweo Nursing – Elevator
Poweo 150 – Elevator
Poweo 185 – Elevator
Poweo 200 – Elevator
Poweo 200 electric tilting suspension – Elevator
Moveo 300 – Elevator
Partner 255 – Elevator
Nomade – Elevator cu fixare în tavan
Air Ceiling Hoist – Sistem de șine
The Rail System – Șine
Manual Transfer In Sitting Position – Sistem de transfer manual
Manual Transfer in Lying Down Position – Sistem de transfer manual
Transfer Handlebar Raiser – Sistem de transfer manual
Barton, Transfer of Heavy Patients – Sistem de transfer manual
Air Lift Toilet Raiser – Sistem de transfer manual
Ambulation aid – Sistem de transfer manual
Radiolucent Flat Stretcher – Tărgi și brancarde
Self Adjusting Sling – Tărgi și brancarde
Passive Transfer Polyester Sling – Tărgi și brancarde
Net Bath Sling, Polyester  – Tărgi și brancarde
Toilet Slings – Tărgi și brancarde
Vinyl Sling With Stiffened Headsupport – Tărgi și brancarde
Hammock Slings – Tărgi și brancarde

Igienă și îngrijire pacienți:
Căzi de baie cu înălțime variabilă
Shado 160 XS and 180 child – Targă pentru duș
Shado 180 medium and adult – Targă pentru duș
Shado 200 and 240 adult – Targă pentru duș
Shado 200 and 240 adult long tray version – Targă pentru duș
Shado 350 – Targă pentru duș
Thermo SPA – Pat flotabil

Cântare medicale:
Scalis – Sistem de cântărire
C200 Weighing Chair – Sistem de cântărire

Terapia cu Oxigen:
Inogen G2 – Concentrator de oxigen
Inogen G3 – Concentrator de oxigen
Inogen At Home – Concentrator de oxigen
Dido – Monitorizare in oxigen-terapie
Finger oximeter – Accesorii pentru oxigen-terapie

 

Avantaje

SCALEO Medical:
– Echipamente inovative, unice, simplu de manevrat si foarte stabile.
– Dispozitive compacte pentru verticalizarea și transferul persoanelor cu mobilitate redusă în poziția șezând
– Sistem complet de șine și accesorii, echipat cu motoare diferite pentru toate tipurile de utilizări și configurații
– Gamă largă de produse adaptată tuturor tipurilor de medii, morfologii și patologii ale pacienților
Instrumente simple și practice de asistență medicală, care oferă calitate superioară îngrijirii bolnavilor
– Gamă largă de tărgi / brancarde și curele pentru cele mai stricte transferuri

Video

INSTRUMENTAR ȘI ELECTROCHIRURGIE

Descriere

HEBUmedical – Gama extinsă de produse numără mai mult de 10,000 de itemi diferiți, de cea mai bună calitate.

Portofoliul HEBU se structurează pe 4 divizii: instrumentar chirurgical, echipamente și accesorii pentru electrochirurgie, fierăstraie cu oscilatii, containere pentru sterilizare.

Portofoliul extins HEBU permite producatorului să vină în întâmpinarea satisfacției cerințelor clienților interni și internaționali și să acționeze ca un furnizor de servicii complete.

 

Utilizare

Portofoliul HEBUmedical se adresează:

Tuturor specialităților medicale
Cabinetelor medicale
Sălilor de operație

 

Gama de produse HEBUmedical

Instrumentar chirurgical
Instrumentar chirurgical –  Catalog general

 

Instrumente pentru tăiere 
Fierăstraie oscilante – Catalog general
Aspiratoare pentru praf – Catalog general
Accesorii – Catalog general
Lame pentru fierăstrău – Catalog general
Foarfeci și bisturie – Catalog general

 

Electrochirurgie
Accesorii pentru electrochirurgie – Catalog general
HBS 100 VAREX – Dispozitiv compact pentru electrochirurgie
HBS SERIES – Unități pentru electrochirurgie
BiSeal – Instrumentar pentru sigilare vasculară
HBS 100 – Unitate compactă pentru elctrochirurgie

 

Containere
Containere pentru sterilizare – Catalog general
HEBU Insta-Hold – Suport pentru instrumentar
UDI Unique Device Identification – Suport pentru instrumentar

 

 

Avantaje

Produsele HEBUmedical:

– Produse de înaltă calitate, garantată de sistemul de control ISO 9001:2000, ce monitorizează fiecare etapă de producție
– Sigure pentru medic și pacient
– Simplu de utilizat și de întreținut
– Gamă vastă de produse, ce acoperă toate specialitățile medicale și toate tipurile de intervenții

 

Video

Mobilier medical Schmitz Soehne

Descriere


In prezent, Schmitz u. Soehne GmbH & Co. KG este un jucator important pe piata producatorilor de echipamente medicale destinate unei multitudini de specialitati medicale.
De peste 8 decenii compania dezvolta si produce atat echipamente medicale pentru dotarea cabinetelor, saloanelor si salilor de operatii, cat si mobilierul necesar utilarii acestora.

Portofoliul de produse Schmitz include mese chirurgicale, mobilier pentru dotarea blocului operator, mobilier pentru dotarea cabinetelor medicale si targi de transport pacienti.

Mobilier pentru dotarea blocului operator:
varimed®

Mobilier pentru dotarea cabinetelor medicale:
Scaune de examinare si tratament pentru cabinetele de Ginecologie
medi-matic® 115
arco
Scaun de examinare si control pentru cabinetele de Urologie
medi-matic® 115
Scaun de examinare si tratament pentru cabinetele de Proctologie
arco
Mobilier complet pentru dotarea cabinetelor medicale de Ginecologie
conzentrum®– sistem modular
conzentrum®plus – sistem modular, suspendabil
Orbit – sistem mobil
Mobilier complet pentru dotarea cabinetelor medicale de Proctologie
Orbit – sistem mobil
Trolii medicale pentru dotarea saloanelor de tratament si terapie intensiva
varimed® – trolii functionale
Mobilier medical pentru dotarea cabinetelor de consultatii si masaj
varimed®

Gama de produse Schmitz


Mobilier pentru blocul operator si departamentul ambulatoriu
varimed®

• Cadre de otel inoxidabil, tubulatura rotunda sau dreptunghiulara, Material 4301, electro-polizate
• Suprafetele de lucru din otel inoxidabil si captuselile sunt finisate cu material granular, prin periere (granulatie 180)
• Toate rotitele sunt rezistente la abraziuni
• Capitonarea scaunului este de cea mai buna calitate, burete din spuma rezistent la uzura, cu acoperitoare antistatica

Mobilier Medical pentru dotarea cabinetelor medicale
Scaune de examinare si tratament pentru cabinetul de Ginecologie
medi-matic® 115

• Design modern, ergonomic
• Suporturi pentru picioare ajustabile electric
• Ajustare electrica a inaltimii sectiunii pentru spate si sezut – actionare cu ajutorul pedalei
• Ajustare rapida a pozitiei de examinare
• Functii utile, memorabile – actionare simultana a motoarelor de ajustare
• Suporturi de picioare detasabile – foarte utile in cazul transferului pacientului de pe scaunul cu rotile pe scaunul de examinare ginecologica
• Realizat din materiale usor de igienizat
• Disponibil in mai multe variante de culori
• Suporta o incarcare de pana la 200kg

arco

• Structura solida, rezistenta
• Ajustare electrica a inaltimii si a pozitiei de examinare
• Ajustare in pozitia Trendelenburg in functie de interventiile necesare
• Suport ergonomic pentru picioare – corespunde cu cel pentru brate
• Realizat din materiale usor de igienizat
• Disponibil in mai multe variante de culori
• Suporta o incarcare de pana la 200kg
• 3 pozitii de examinare (8 pozitii de examinare in cazul modelului 114.700.01) ce pot fi memorate si utilizate si in cazul penelor de curent

Scaun de examinare si control pentru cabinetul de Urologie
medi-matic® 115

• Design modern, ergonomic
• Ajustare electrica a inaltimii si a pozitiei de examinare cu ajutorul pedalei
• Memorare a 4 pozitii de examinare
• Realizat din materiale usor de igienizat
• Disponibil in mai multe variante de culori
• Suporta o incarcare de pana la 200kg

Scaun de examinare si tratament pentru cabinetele de Proctologie
arco

• Design unic si tehnologie de ultima ora
• Sectiune electrica si pliabila pentru zona sezutului – pozitionare corespunzatoare a pacientului
• Ajustare in pozitia Trendelenburg – actionare cu pedala
• Suport ergonomic pentru picioare – corespunde cu cel pentru brate
• Realizat din materiale usor de igienizat
• Disponibil in mai multe variante de culori si accesorii

Mobilier complet pentru dotarea cabinetelor medicale de Ginecologie
conzentrum® – sistem modular

Sistemul modular conzentrum® a fost dezvoltat de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu, pentru a oferi cel mai inalt standard pentre dotarea cabinetelor de Ginecologie cu mobilier montabil pe podea.
Modulele sunt realizate din otel de cea mai buna calitate, sunt finisate cu un strat de pudra fina, astfel incat intretinerea si durabilitate acestora sa fie puncte de referinta in optiunea medicilor.
Sistemul modular conzentrum® are un design de ultima generatie pentru a maximiza utilitatea tuturor accesoriilor.

conzentrum® plus – sistem modular, suspendabil

A fost creat ca o alternativa la mobilierul montat, in mod traditional, pe podea. Suprafetele netede si imbinarile ascunse ofera conditiile optime de igienizare si intretinere. Un plus de creativitate este adus prin iluminarea orizontala cu LED. Utilitatea oferita de acest tip de mobilier este un punct forte, putand fi dotat cu sertare cu functii de depozitare si incalzire a instrumentarului.
conzentrum®plus este varianta ce integreaza perfect designul si functionalitatea.

Orbit – sistem mobil SCHMITZ_orbit_ginecologie & proctologie_M

• Functional, flexibil, avantajos din punct de vedere al costurilor
• 10 module individuale ce pot fi aranjate si rearanjate in functie de nevoi
• Mobilierul suporta modificari ulterioare inclusiv la masa de lucru sau la cea de sustinere a microscopului
• Modulele pot fi integrate in structura mobilierului deja existent
• Permite accesul rapid la instrumentele de lucru datorita compartimentarii optime.
• Include si un modul special conceput pentru a fi utilizat ca loc de depozitare a ustensilelor deja utilizate in interventii, in vederea sterilizarii/aruncarii ulterioare
• orbit este realizat din otel captusit pentru a atenua zgomotul; suprafata este usor de intretinut, rezistenta la solutii de curatare cu formula concentrata sau abraziva

Dotarea cabinetelor medicale se poate realiza si prin combinarea celor doua tipuri de mobilier – conzentrum®plus si Orbit

Mobilier complet pentru dotarea cabinetelor medicale de Proctologie
Orbit – sistem mobil

• Functional, flexibil, avantajos din punct de vedere al costurilor
• 10 module individuale ce pot fi aranjate si rearanjate in functie de nevoi
• Mobilierul suporta modificari ulterioare inclusiv la masa de lucru sau la cea de sustinere a microscopului.
• Modulele pot fi integrate in structura mobilierului deja existent
• Permite accesul rapid la instrumentele de lucru datorita compartimentarii optime
• Include si un modul special conceput pentru a fi utilizat ca loc de depozitare a ustensilelor deja utilizate in interventii, in vederea sterilizarii/aruncarii ulterioare
• orbit este realizat din otel captusit pentru a atenua zgomotul; suprafata este usor de intretinut, rezistenta la solutii de curatare cu formula concentrata sau abraziva

Trolii medicale pentru dotarea saloanelor de tratament si terapie intensiva
varimed® – trolii functionale
Complet echipate pentru a fi utilizate pe sectia de anestezie si terapie intensiva si tratament, troliile varimed® ofera mobilitate, flexibilitate si functionalitate optima pentru fiecare domeniu medical.
Configurate individual prin intermediul accesoriilor multiple, cum ar fi sistemul de tije multifunctionale sau sistemul de tije laterale si alte accesorii individuale, troliile pot fi transformate intr-un spatiu de lucru optim, ce ofera un plus de ordine, de siguranta si, in acelasi timp, contribuie la optimizarea timpilor procedurali.
• Mobile si robuste
Realizate din materiale usoare, de calitate ridicata, concepute cu rotite duble, inchise, cu rotire facila si sistem de blocare directionala.
• Sertare
Deschidere completa pentru vizualizarea si accesul optim la cele depozitate in interior. Functie de inchidere automata si sigura a sertarelor in timpul transportului. Sistem de amortizare Airmatic pentru o inchidere silentioasa, lina si facila.
• Curatare si igienizare
Suprafete inchise netede. Tije ascunse ale sertarelor. Panourile frontale ale sertarelor pot fi scoase.
• Adaptabilitate functionala
Optiuni de dispunere multiple. Concept de calitate superioara pentru accesorii. Combinatii multiple de culori.
• Design
Combinatie de succes a functiilor, ergonomiei si a formelor.

Mobilier medical pentru dotarea cabinetelor de consultatii si masaj
varimed®

Mese

• Margini rotunjite, consolidate, capitonate fara cusaturi
• Picioare de egalizare pentru a compensa inegalitatea pardoselilor
• Distantiere intre cadru si capitonare – nu exista riscul de strivire a degetelor
• Capitonare rezistenta la uzura, cu acoperire din imitatie de piele
• Sectiune pentru cap cu 2 dispozitive de reglare, confectionate in totalitate din metal
• Cadru tubular din otel din constructie solida, 40 x 20 mm, picioarele de 30 x 30 mm
• Disponibile si in varianta pentru pacienti bariatrici
• Inaltime reglabila pentru examinare si tratament

Comode medi-net

• Acoperire cu pulbere de calitate superioara, cu rezistenta la lovituri si zgarieturi
• Rotite duble, din plastic, rezistente la abraziuni

Scaune

• Reglarea facila si rapida a inaltimii prin arc anatomic cu gaz
• Rotite duble, din plastic, rezistente la abraziuni, prevazute cu sistem de franare

Documente
Mese chirurgicale Schmitz Soehne

Descriere


In prezent, Schmitz u. Soehne GmbH & Co. KG este un jucator important pe piata producatorilor de mese chirurgicale destinate unei multitudini de specialitati medicale.
De peste 8 decenii compania dezvolta si produce atat echipamente medicale pentru dotarea cabinetelor, saloanelor si salilor de operatii, cat si mobilierul necesar utilarii acestora.

Portofoliul de produse Schmitz include mese chirurgicale, mobilier pentru dotare blocului operator, mobilier pentru dotarea cabinetelor medicale si targi de transport pacienti.

Mese chirurgicale:
DIAMOND
Partura®
OPX mobilis® RC
OPX mobilis® 300
OPX mobilis® 200

Gama de produse Schmitz

DIAMOND – Varf de lance in gama de mese chirurgicale

Confort si incredere in timpul operatiilor
• Reglare suplimentara cu electromotor a sectiunii pentru picioare/reglarea suporturilor pentru picioare/reglarea sectiunii posterioare in mod inversat: pentru o pozitionare exacta a pacientului si o corectare intra-operatorie a pozitiei
• Sistem pentru asigurarea functionalitatii
• Stabilitate ridicata si rezistenta impotriva fortelor de tractiune si de compresie, in special in cazul interventiilor ortopedice
• Masa de operatie mobila: 4 rotite cu rulmenti cu bile, cu rotire facila, diametru de 125 mm, din care 2 sunt rotite antistatice, directionale, activabile separat
• Spatiu excelent de la sol: acces optim pentru picioare la masa de operatie pentru chirurg si echipa de interventie.

Dispozitiv de extensie DIAMOND
Pentru intervenții in cazul tuturor tipurilor de fracturi ale membrelor inferioare.

Functii esentiale:
• Atasare rapida, simpla si sigura a dispozitivului la mesele de operatie DIAMOND
• Structura modulara pentru o gama complexa de aplicatii
• Permite accesul neobstructionat la membrele inferioare pentru amplificatoarele de imagini cu raze X si pentru transiluminarea completa a celor doua axe
• Accesorii concepute in mod adecvat pentru o pozitionare confortabila si precisa a pacientului
• Constructie din otel inoxidabil, rezistenta la substantele dezinfectante
• Fixare cu pana ce permite pivotarea continua si optimizata a barelor de extensie – O fixare inovatoare cu bila si cu unitate de extensie integrata asista operatorul in reglarea exacta a poziției pacientului pentru intervenții artroscopice de sold si in repozitionarea precisa a fracturilor extremitatilor inferioare.
• Atasare la masa de operatie DIAMOND cu placa de pozitionare si post de contratractiune, bare de extensie cu articulatii duble solide pentru reglarea pivotarii si a inaltimii.
• Articulatia barei poate fi reglata orizontal sau vertical pentru accesibilitate optima pentru razele X. Unitati de tractiune comutabile, montate pe barele de extensie; imbinare pentru inclinare, pivotare si rotire. Toate piesele metalice sunt confectionate din otel inoxidabil electro-polizat.

Partura® – Masa chirurgicala pentru proceduri de Obstetrica-Ginecologie

• Masa de nasteri este proiectata astfel incat sa lase gravidei suficient spatiu de miscare, permitandu-i sa aleaga dintr-o varietate de pozitii de nastere. Gravida poate regla singura masa, prin intermediul functiilor de ajustare ale acesteia, utilizand unitatea de control manuala.
• Salteaua cu perne confortabile este suficient de lata pentru a permite sustinerea activa de catre partener
• Moasa poate utiliza sectiunea pentru picioare ca si scaun
• Husa etans, moale, saltelele si pernele pot fi curatate si dezinfectate cu usurinta
• Daca este necesar, masa poate fi reglata in cativa pasi simpli pentru a permite o interventie medicala rapida

OPX mobilis® – Masa de operație universala, cu telecomanda

• Siguranta dubla: Atat reglare electro-hidraulica prin telecomanda, cat si pozitionare manuala prin intermediul preselectorului si al levierului pompei
• Spatar electro-hidraulic: Reglarea electro-hidraulica a sectiunii pentru spate, prin telecomanda sau manual, prin intermediul unui preselector sau al unui levier de pompa (numai modele mobilis RC 40)
• Pedala cu trei pozitii pentru miscare dreapta frontala, rotire pe loc, pivotare libera si franare centrala
• Telecomanda
Telecomanda:
Reglare directa a miscarii mesei, usor de curatat si rezistenta la substante dezinfectante
Tasta de activare:
Protejare impotriva miscarii accidentale a mesei
Tasta pentru pozitia O:
Readuce automat masa in pozitia initiala a acesteia
Tasta pentru modul inversat:
Functii pentru inversarea poziția mesei in cazul in care pacientul a fost pozitionat in mod inversat
Sistem de control bateriei

OPX mobilis®300 – Masa de operatie universala pentru toate disciplinele chirurgicale

• Deplasarea longitudinala a mesei pana la max. 250 mm pentru utilizarea optima a amplificatorului de raze X (numai pentru 300 CL, CL/G, CLE, CLE/G)
• Sistem de elevare a zonei trunchiului/rinichilor pentru pozitionarea perfecta a pacientului (numai pentru modele G)
• Fanta pentru caseta cu raze X; platforma mesei este radio-transparenta
• Perne moi detasabile, impermeabile si antistatice
• Spatii minime intre perne, fara pericol de strivire
• Reglarea sectiunii posterioare, asistata prin servomotor
• Suprafete etansate, usor de curatat
• Activarea prin baterii a functiilor mesei, inițial prin reglarea preselectorului si ulterior, prin selectare cu ajutorul telecomenzii. Telecomanda cu tasta de activare si controlul bateriilor pentru pozitionarea electro-hidraulica a mesei (numai pentru modele E)
• Preselector pentru pozitionari inalt/jos, lateral si Trendelenburg
• Levier pentru ajustare manuala a pozițiilor inalt/jos, lateral si Trendelenburg
• Pedala cu trei directii pentru deplasarea dreapta frontala, pivotarea libera a tuturor rotilor, frana centrala
• Roata directionala tensionata prin arc, atat pentru deplasarea dreapta frontala precisa, cat si pentru rotirea exacta pe loc, activata de pedala cu trei pozitii
• Etansare igienica si in zona inferioara a mesei
• 4 rotite cu o culisare extrem de facila, cu pivotare, antistatice, cu capac pentru protectie impotriva fluidelor

OPX mobilis® 200 – Masa de operare cu manevrabilitate ridicata si cu reglari manuale si hidraulice

• Fanta pentru casete de raze X, platforma mesei este radio-transparenta
• Perne moi, detasabile, impermeabile si antistatice
• Spatii minime intre perne, fara pericol de strivire
• Reglare sectiune pentru spate, asistata prin servomotor
• Suprafete etansate, usor de curatat
• Etansare igienica si la partea inferioara
• 2 preselectoare pentru selectarea reglarilor de inaltime sau Trendelenburg
• Levier de pompa pentru pozitii ridicate/scazute si Trendelenburg
• Levier de pompa pentru frana centrala
• 4 rotite duble cu o culisare extrem de facila, cu pivotare, antistatice, cu capac impotriva fluidelor

Model Nr. 161.201 cu suport pentru cap Model nr. 101.258 si sectiune pentru picioare Model N. 101.218

Dispozitiv de extensie OPX

• Pentru toate tipurile de fracturi ale membrelor inferioare.
• Atasare rapida, simpla si sigura a dispozitivului la toate mesele chirurgicale Schmitz din seria OPX
• Acces neobstructionat pentru amplificatorul cu raze X si transiluminarea completa la doua niveluri pentru membrele inferioare
• Post pentru contratractiune, reglabil pe 4 directii
• Articulatie universala multifunctionala
• Accesorii concepute adecvat pentru pozitionarea confortabila si precisa a pacientului
• Constructie din otel inoxidabil, rezistenta la solutiile pentru dezinfectare

Documente

Video 

Description


Currently, Schmitz u. Soehne GmbH & Co. KG is an important player on the market for surgical table manufacturers for a variety of medical specialties.
For more than 8 decades, the company has been developing and producing both medical equipment for the provision of cabinets, salons and surgery rooms, as well as furniture required for their use.

The Schmitz product portfolio includes surgical tables, furnishings for the operator block, furnishings for the provision of medical cabinets and patient transport bays.

Surgical tables:
DIAMOND
Partura®
OPX mobilis® RC
OPX mobilis® 300
OPX mobilis® 200

Schmitz Products Range

DIAMOND – A Class Of Its Own

Comfort and reliability in surgery.
• Adjustment of foot section electromotor / footrest adjustment / Reverse adjustment of rear section: for exact patient positioning and intraoperative position correction
• A multi level security system esnsure unintrerrupted  for ensuring functionality
• High stability and resistance against traction and compression forces, especially in the case of orthopaedic interventions
• Mobilesurgical table: 4 easy running ball-bearing castors, 125 mm in diameter, 2 of which antistatic, optional directional castor, separately activatable
• Excellent ground clearance: Optimal foot access to the surgery table for the surgeon and surgical team.

Extension Device DIAMOND
For interventions in all types of lower limb fractures.

Essential functions:
• Rapid, simple and secure attachment of the device to DIAMOND operation tables
• Modular structure for a complex range of applications
• Allows unobstructed access to the lower limbs for X-ray imaging magnifiers and for complete transillumination of the two axes
• Appropriately designed accessories for a comfortable and precise patient positioning
• Stainless steel construction, resistance to disinfectants
• Fastening to allow continuous and optimized swiveling of the extension bars – An innovative ball fastener and integrated extension unit assist the operator in accurately adjusting the patient’s position for hip arthroscopic interventions and in accurately repositioning the lower extremity fractures.
• Attachment to DIAMOND operating table with positioning plate and contractible post, extension bars with solid double joints for pivoting and height adjustment.
• The joint of the bar can be adjusted horizontally or vertically for optimal X-ray accessibility. Switchable traction units mounted on the extension bars; Tilt, swivel and swivel joint. All metal parts are made of electro-polished stainless steel.

Partura® – Surgical Table for Obstetrics-Gynaecology Procedures

• The delivery bed is designed to leave enough pregnancy to the pregnant woman, allowing her to choose from a variety of births. The pregnant woman can adjust the table by herself, using its adjustment functions, using the manual control unit.
• The mattress with comfortable cushions is wide enough to allow active support by the partner
• Midwife can use the leg section as a chair
• The soft, tight, mattress and cushion can be easily cleaned and disinfected
• If necessary, the delivery bed can be adjusted in a few simple steps to allow rapid medical intervention

OPX mobilis® – Universal operation table with remote control

• Double safety: Both electro-hydraulic adjustment by remote control and manual positioning via preselector and pump lever
• Electro-hydraulic backrest: Electro-hydraulic adjustment of the rear section by remote control or manual by means of a preselector or a pump lever (RC models mobilis RC 40 only)
• Three-way pedal for front right-hand motion, swivel, swivel and central braking
• Remote control
Remote control:
Directly adjustable table movement, easy to clean and resistant to disinfectants
Activation key:
Protect against accidental bowl movement
Button for position 0:
Automatically returns the table to its original position
Reverse Mode Button:
Functions for reversing the table position if the patient has been reversed
Battery control system

OPX mobilis®300 – Universal surgery table for all surgical disciplines

• Longitudinal table displacement up to max. 250 mm for optimal use of the X-ray amplifier (300 CL, CL / G, CLE, CLE / G only)
• Trunk / kidney area elevation system for perfect patient positioning (G models only)
• X-ray slot; The table platform is radio-transparent
• Soft detachable, waterproof and antistatic pillows
• Minimum spaces between pillows, no crushing hazard
• Adjusting the rear section, assisted by the servomotor
• Sealing surfaces, easy to clean
• Battery activation of table functions, initially by adjusting the preselector and later by selecting with the remote control. Remote control with activation key and battery control for electro-hydraulic table positioning (E models only)
• Preselector for high / low, side and Trendelenburg positioning
• Lever for manual adjustment of high / low, side and Trendelenburg positions
• Three-way pedal for right-hand drive, free-wheel swivel, central brake
• The spring loaded tensioning wheel for both the right front right travel and the right turn in place, powered by the three-position pedal
• Hygienic seal in the lower area of the table
• 4 swiveling, anti-static, anti-slip cover

OPX mobilis® 200 – Operating Table of great manoevrability with manual and hydraulic adjustments

• Tunnel for X-Ray cassette, radiolucent table top
• Smooth pads, detachable, impermeable to fluids and antistatic
• Minimum padds between paddings, no danger of crushing
• Back section adjustment, servo-assisted
• Sealed surfaced, easy to clean
• Hygenic sealing also at the bottom
• 2 preselectors to select height or Trendelenburg adjustment
• Pump lever for hight / low and Trendelenburg adjustment
• Pump lever for central breake
• 4 extremly easy glide double castors, swivelling, antistatic, with cap against fluids

Model Nr. 161.201 with head support Model no. 101.258 and leg section N Model 101.218

Extension Device OPX

• For treatment of all kinds of lower limb fractures
• Fast, simple and secured attachment the device to all surgical Schmitz tables – OPX Range
• Unobstructed access to the lower limbs for X-ray image intensifier and complete transillumination of the two axes
• 4-way adjustable counter strike post
• Multifunction universal joint
• Accessories designed for comfortable and precise patient positioning
• Stainless steel construction, resistance to disinfection solutions

Documents

Videoschmitz_kat88_partura

schmitz_kat84_diamond

schmitz_kat84_cassette compartment for DIAMOND

schmitz_kat30_Schmitz your specialist in orthopedics

schmitz_kat60_OPX operating
Sisteme de Integrare Video NDSsi

Descriere

NDS Surgical Imaging ofera cele mai avansate si complete produse de imagistica chirurgicala ce asigura redarea simpla, multipla sau completa.
Optimizate pentru utilizarea medicala in chirurgie.

Sistemele de imagistica NDSsi ofera o calitate, claritate, consistenta si performanta exceptionale. Acelasi superlativ il regasim si in designul ergonomic. Acestea sunt considerate standardul din industrie pentru blocurile operatorii digitale.

NDSsi au fost pionieri in tehnologiile brevetate de baza care permit ca imagistica chirurgicala si de diagnosticare sa fie vizualizata pe aceleasi sisteme video flexibile de inalta definitie (HD). Procesarea imagistica avansata (AIP), Procesarea semnalului digital (DSP) si tehnologiile informatice aferente, permit vizualizarea simultana a filmelor in timp real, a imaginilor fluoroscopice, cu ultrasunete sau a celor ce redau semnele vitale. In plus, aceste tehnologii ofera chirurgilor abilitati noi, deoarece CMI si imagistica de diagnosticare converg din ce in ce mai mult.

Tehnologiile brevetate AIP si DSP ale NDSsi cuprind:

– Multiple Modality Imaging Processing™ (MMIP) accepta fisiere video si/sau de date primite din surse de iesire multiple si le inglobeaza intr-o imagine unica pentru vizualizare, permitand medicului sa vada, sa comute sau sa schimbe o imagine radiologica in timp real sau inregistrata, sa localizeze o anomalie si sa efectueze procedura la cel mai inalt nivel de precizie.

– Image-Lag Reduction™ (ILR) inglobeaza algoritmi de interpolare pentru a asigura cel mai rapid timp de raspuns video din industrie cu imagistica fara intarziere, imbunatatind foarte mult precizia in navigarea chirurgicala.

– Picture-Perfect Technology™ (PPT) elimina marginile zimtate care apar la afisarea semnalelor video intercalate, iar rezultatul este o imagine cu o claritate sporita, permitand, astfel, pozitionarea precisa a instrumentatiei.

Gama de produse NDSsi

Portofoliul in crestere al NDSsi privind solutiile de imagistica chirurgicala include, in prezent:

– Ecrane HD

– Sisteme de transmisie wireless

Ecrane HD Radiance® – Cel mai avansat si complet sistem de vizualizare HD disponibil pentru chirurgia minim invaziva si procedurile de interventii. Dimensiuni ecran: 19”, 24”, 26”, 32”, 42”, 55”.

Ecrane HD EndoVue® – Sisteme de vizualizare medicala HD complete, conforme, ce ofera toate caracteristicile de care aveti nevoie intr-o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor. Dimensiuni ecran: 15”, 19”, 24”, 42”.

Sistem de transmisie wireless ZeroWire® – O solutie video wireless, pentru un nivel medical avansat, ce ofera filme chirurgicale Full HD in timp real.

Sistemul de transmisie wireless/Informatica chirurgicala

Cum tehnologiile de imagistica devin din ce in ce mai complexe in mediile actuale de operare, simplificarea sistemului informatic si gestionarea informatiilor si a echipamentului vizual capata tot mai multa importanta. Conectivitatea sincronizata, captura de imagine, distributia, documentarea si gestionarea multiplelor modalitati imagistice sunt din ce in ce mai necesare, fie ca este vorba de CMI, imagistica de diagnosticare, monitorizare hemodinamica, PACS sau telemedicina.

Blocurile operatorii trebuie sa asigure accesul interactiv, controlabil, instantaneu si simplu la orice tip de continut de vizualizare clinica, permitand medicilor sa ia decizii documentate in timp real.

NDS Surgical Imaging ofera platforme informatice chirurgicale pentru gestionarea, distributia, controlul in timp real al imaginilor provenite din surse multiple si inglobarea conectivitatii la internet pentru redarea in timp real si distribuirea imaginii in spital si in afara acestuia. In redare este inclusa functia Full Duplex Audio. Solutiile platformei informatice chirurgicale NDSsi cuprind:

ConductOR™ – O platforma informatica multifunctionala, personalizabila, ce permite conversia formatului video, scalarea imaginii, distribuirea, comutarea si readarea prin IP.

ScaleOR™ – Un convertor/demultiplicator video medical, cu design modular ce accepta semnal video analogic si digital in format HD sau SD.

Imagistica wireless ZeroWire® – O solutie video medicala avansata, wireless ce ofera, cu certitudine, filme chirurgicale Full HD in timp real.

ConductOR™

Platforma informatica de vizualizare medicala

Construita pentru suita de interventii chirurgicale minim invazive, ConductOR este o solutie ce poate fi personalizata, permitand distribuirea oricarei surse imagistice medicale in campul vizual al chirurgului si in afara acestuia. Acest dispozitiv medical puternic poate servi ca structura informatica de vizualizare pentru salile de operatii integrate, intensificand fluxul clinic de lucru si imbunatatind eficienta generala.

Avand capacitatea de a lucra perfect cu linia de ecrane chirurgicale Radiance de la NDSsi, ConductOR furnizeaza o distribuire HD a imaginii si redare video chirurgicala HD in retele IP, lider in industrie, si se adreseaza nevoilor suitei chirurgicale prin asigurarea functionalitatii complete a suportului A/V intr-un singur dispozitiv medical.

Caracteristici:

– Functionalitate de comutare matrice ce permite oricarei intrari sa fie distribuita simultan si independent in orice iesire.

– Transforma orice sursa video din blocul operator in DVI, Fibra optica sau 3G-SDI pentru distribuirea simpla a imaginilor pe un ecran montat pe un brat pendant sau pe perete.

– Reda surse video (in HD) si audio din blocul operator catre locatii la distanta prin Ethernet.

– Pastreaza calitatea imaginii si integritatea semnalului

ScaleOR™

Scalare video medicala

Produsul NDSsi ScaleOR este un dispozitiv medical de scalare video pentru utilizare in medii de asistenta medicala. Acesta ofera utilizatorului flexibilitatea de a alege modulul de intrare corespunzator cerintelor, pentru a suporta conversia si scalarea semnalului analogic sau digital. Modulele de intrare disponibile sunt DVI-D, 3G-SDI, VGA/RGB/SOG si S-video/compozit. Intrarea video este scalata si convertita in trei formate simultane de iesire: 3G-SDI, DVI-D si DVI pe fibra simpla (optional). Formatul scalat de iesire este selectabil printr-o setare, cu ajutorul unui comutator DIP sau prin utilizarea meniului de afisare pe ecran (OSD). Din meniul OSD, utilizatorii pot accesa caracteristici avansate cum ar fi setarile RGB gain (marire RGB), stralucire, contrast, nuanta, saturatie, focalizare si scalare.

Caracteristici:

– Convertor/demultiplicator video de uz medical

– Design-ul modular accepta semnale video analogice si digitale in formate HD sau SD

– Formate simultane multiple de iesire video HD

– Functionalitatea meniului OSD pentru formatul de iesire si alte caracteristici avansate

– Conversie universala format video

ZeroWire®

Imagistica wireless HD

ZeroWire de la NDSsi este o solutie video medicala avansata, wireless, proiectata pentru chirurgia minim invaziva si procedurile de interventii. Oferind filme chirurgicale Full HD in timp real, cu o latenta mai mica de 1 cadru, ZeroWire utilizeaza spectrul de frecventa Ultra-Wideband (banda ultralarga – UBW), permitand coexistenta acestuia cu alte dispozitive electronice din blocul operator. ZeroWire imbunatateste eficienta clinica si siguranta din blocul operator prin eliminarea cablurilor video ce au nevoie de curatare, inlocuire frecventa si ce pot reprezenta un potential pericol de impiedicare. Sistemul de asociere cu memorie face ca instalarea sa fie rapida si simpla. ZeroWire respecta standardul EN 60601-1-2 si este proiectat special pentru a face fata provocarilor transmisiei video din mediului chirurgical.

Caracteristici:

– Sistemul brevetat de asociere cu memorie face ca instalarea sa fie rapida si simpla

– Calitate neintrecuta, fiabila a imaginii medicale

– Latenta extrem de redusa pentru preluarile video in timp real

– Protectie asigurata impotriva interferentelor de semnal, datorita benzii largi de frecventa radio

– Interfete cu o gama larga de surse de imagine in blocul operator

– Canale multiple care pot co-exista in acelasi mediu

Documente

Video
Microscoape chirurgicale Leica

Descriere


Tehnologia dezvoltata de Leica Microsystems revolutioneaza microscopia chirurgicala prin sisteme precise ce integreaza caracteristici unice: imagine perfecta, mobilitate, stabilitate, ergonomie si design inovator la un raport excelent calitate-pret.
Asigurand o focalizare rapida si extrem de precisa la nivelul tuturor punctelor de lucru, microscoapele Leica permit efectuarea unor proceduri mult mai precise, mai putin invazive si mai putin costisitoare decat tratamentele traditionale.
Leica Microsystems este lider mondial in furnizarea de solutii inovatoare de microscopie, fotografie si software pentru imagistica si analize de macro-, micro- si nanostructuri.

Utilizare

Dispozitivele Leica se utilizeaza in urmatoarele specialitati:
– Neurochirurgie
– Chirurgie spinala
– Chirurgie oro-maxilo-faciala
– Chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva
– Ginecologie si urologie
Adresati-va reprezentantilor nostri pentru a va putea oferi cel mai potrivit model in functie de utilizarea si accesoriile solicitate de dumneavoastra.

Gama de produse Leica

Neurochirurgie

Leica M720 OH5 – Microscop chirurgical premium
Leica M 525 F50 – Gama de varf in microchirurgie
Leica M525 OH4 – Microscop chirurgical premium pentru precizie in neurochirurgie
Leica M525 F40 – Microscop chirurgical pentru utilizare interdisciplinara

Leica FL800 – Modul fluorescenta intraoperatorie 820nm/NIR
Leica FL400 – Fluorescenta intraoperatorie pentru ghidajul rezectiilor tumorale – 400 nm/blue

ORL

Leica M 525 F50 – Gama de varf in microchirurgie
Leica M525 OH4 – Microscop chirurgical premium
Leica M525 F40 – Microscop chirurgical pentru utilizare interdisciplinara
Leica M400 E – Microscop chirurgie ORL
Leica M320 F12 – Microscop cu leduri pentru aplicatii ORL

Chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva

Leica M525 F50 – Gama de varf in microchirurgie
Leica M525 F40 – Microscop chirurgical pentru utilizare interdisciplinara

Ginecologie si urologie

Leica M525 F40 – Microscop chirurgical pentru utilizare interdisciplinara
Leica M680 – Microscop pentru chirurgie reconstructiva, chirurgia mainii, cardiologie, chirurgie spinala, urologie si ginecologie

 

Avantaje

Avantajele premium ale tehnologiei Leica se traduc prin cele mai bune rezultate chirurgicale. Astfel, medicul va beneficia de o vizualizare excelenta si acces la detalii in spatii inguste.

Tehnologia OptiChrome ofera o distanta de lucru extinsa cu pana la 30%, o profunzime mai mare a focalizarii, luminozitate excelenta, precum si un contrast remarcabil al imaginii.

Imagini de inalta definitie:
– raport redare imagine 4:3 si 16:9 la 720p si 30 fps;
– compresie video MPEG4;
– functie picture-in-picture;
– camera HD;
– monitor full HD;
– brat flexibil de monitorizare integrat cu suportul de podea;
– posturi pentru stereoviziune.

Intensitate optimizata a luminozitatii in raport cu distanta sau zona de lucru:
– BrightCare – pe masura ce distanta de lucru scade, intensitatea luminii este redusa in mod automat;
– AutoIris – diametrul campului iluminat corespunde cu diametrul campului vizual, evitandu-se astfel supraincalzirea tesuturilor colaterale;
– O a doua sursa de lumina (de rezerva) se activeaza automat in cazul unei eventuale defectiuni pentru a nu intrerupe desfasurarea interventiei chirurgicale.

Microscopia fluorescenta ce deschide o noua dimensiune in imagistica vasculara:
– modelul FL 400 permite rezectia tumorii ghidata de fluorescenta;
– modelul FL 800 permite chirurgilor sa determine permeabilitatea fluxului de sange in tesuturi si vase sanguine in timpul interventiei chirurgicale.

Manipulare ergonomica:
– control intuitiv si rapid prin intermediul panoului de control interactiv si al pedalei;
– echilibrare rapida, precisa si fara vibratii;
– pozitionare usoara cu efort minim datorita spatiului redus pe care il ocupa in sala de operatie – inaltimea, baza redusa si pozitionarea ergonomica a bratului permit deplasarea blocului optic cu efort minim. Totodata, se asigura o pozitionare confortabila atat pentru chirurgul principal cat si pentru asistent.

Compatibilitate cu cele mai noi sisteme de transfer, preluare sau stocare de date: RMN, CT, chirurgie video-asistata si endoscopie, transfer wireless prin intermediul aplicatiei Med X Mobile ce faciliteaza transferul rapid al imaginilor si inregistrarilor video in format HD din microscop pe iPhone® sau iPad®. De asemenea, cu ajutorul unui cablu USB, fisierele selectate pot fi transferate pe majoritatea dispozitivelor ce utilizeaza sistemul Android. Astfel, cazurile pot fi discutate sau impartasite cu alti medici sau cu familiile pacientilor, in timp real sau imediat dupa interventia chirurgicala.
Un plus de siguranta pentru utilizatori, partea exterioara a sistemului fiind prevazuta cu un strat de nano argint, AgProtect, cu proprietati antimicrobiene.

Video


Cantare medicale Clasa III

Descriere

Cantare medicale certificate Clasa III
Experienta in domeniu a expertilor ADE Medical a facut posibila dezvoltarea unei serii de cantare si echipamente de masurare ce indeplinesc standardele de precizie, fiabilitate si ergonomie. Timp de aproape un secol industria medicala internationala a contat pe produsele ADE pentru a asigura precizia ca standard.
ADE Medical este dedicata dezvoltarii unor produse de calitate, proiectate si fabricate pentru a intruni cerintele medicale specifice.

Cantare electronice tip coloana
Cantare electronice de podea

Cantar electronic personal
Cantar electronic profesional cu capacitate de 220 kg. Platforma de mare rezistenta este dotata cu 2 rotite pentru a facilita deplasarea. Optional este disponibil cu scala pe inaltime ADE pentru masurarea rapida a lungimii si calcul IMC. Acumulatorul si adaptorul de retea sunt incluse in dotarea standard.

Specificatii tehnice
– Capacitate 220kg
– Gradatie 100g
– Ecran LCD, 29 mm
– Dimensiune totala 392 x 320 x 1014 mm
– Dimensiune platforma 320 x 320 mm
– Setare la zero automata si testarea functionarii
– Functie de separare si memorare
– Indicare baterie descarcata
– Oprire automata
– Functie IMC (Indicele masei corporale)
– 25 de setari personale de memorie pentru toate rezultatele afisate
– Sursa de alimentare: retea si acumulatori – tip AA
– Interfata RJ12 pentru masurarea electronica a inaltimii
– Greutate 8,2 kg
– Optional este disponibil cu tija telescopica sau digitala pentru inaltime

Cantare electronice de podea pentru spitale si uz clinic includ functia IMC.
Valoarea de pe ecran poate fi prezentata personalului prin simpla atingere a unui buton. Functia de separare si memorare completeaza cantarul profesional.
Optional: afisaj de la distanta pe cablu secundar.

Specificatii tehnice
– Capacitate 200 kg
– Gradatie 50g < 150kg > 100g
– 340 x 50 x 330 mm
– Ecran LCD, 25 mm
– Setare la zero automata
– Functie de separare si memorare
– IMC (Indicele masei corporale)
– Sursa de alimentare: acumulatoare si adaptor retea inclus
– Ecran suplimentar disponibil

Avantaje


Uniunea Europeana a luat hotararea ca in statele membre UE sa fie utilizate numai cantare certificate. Motivatia acestei decizii este aceea de a garanta ca pacientii nu sunt expusi riscurilor cauzate de calitatea indoielnica a echipamentelor utilizate.
Parametrii de GREUTATE a pacientilor joaca un rol important in planificarea interventiilor chirurgicale, a tratamentelor de recuperare sau a masurilor de supraveghere si monitorizare.

Documente