×

Anatomical Shoulder Inverse/Reverse System

Sistemul Zimmer Anatomical Shoulder Inverse/Reverse este conceput pentru a oferi flexibilitate maximă în gestionarea cazurilor dificile care necesită revizie a hemiartroplastiei sau a artroplastiei totale de umar.
Componenta humerală din sistemul primar este compatibila cu sistemul inovator Inverse / Reverse – care necesită implantarea unei singure tije humerale. Aceasta vine in intampinarea unei mari varietăți de intervenții chirurgicale necesare și prevede simplificarea reviziei și funcționalitate mai bună pe termen lung cu reducerea durerii.
• Sistemele primare și Inverse / Reverse oferă două opțiuni pentru localizarea centrului de rotație. Cu sistemul Inverse / Reverse, centrul de rotatie este deplasat medial și superior.
• Ambele sisteme oferă fie o tijă humerală cimentată, fie presată și fixarea glenoidelor.
• O gamă largă de opțiuni de dimensionare oferă o potrivire optimă pentru pacienți de diferite dimensiuni.Proceduri multiple, o singura tija humerală.
În cazul unei leziuni a coafei rotatorilor ireparabila, Anatomical Shoulder Inverse/Reverse System ofera potentialul de ameliorare a durerii si refacere a functiei folosind tija (coada)  humerală originală pentru reconstrucții primare, de revizie sau fracturi.
Eliminarea necesității de a îndepărta o tijă bine fixată simplifică și scurtează foarte mult intervenția chirurgicală de revizie.