×

ARCO – Scaun de examinare pentru ginecologie

arco – noua generatie de scaune de examinare pentru ginecologie.

  • inaltimea de acces redusa, permite folosirea facila chiar si de catre pacientii cu mobilitate redusa. Posibilitatea de memorare a 4 pozitii asigura rapiditatea ajustarii la pozitia relevanta. Profilul adanc taiat pentru ginecologie faciliteaza examinarea.
  • robust – proiectat pentru o sarcina de lucru de 250 kg, scaunul ofera siguranta si multe optiuni de tratament, chiar si pentru pacientii supraponderali
  • mobil – rotile mascate (facultative) fac scaunul de examinare o unitate mobila, care sa permita utilizarea flexibila a suprafetei de tratament si a camerei.


arco – utilizare optimizata, nivel ridicat de confort, design de prima clasa

Cu optiunile sale versatile, pline de culoare si un design premiat cu Premiul  reddot în 2017, arco nu lasa nimic la voia intamplarii si adauga un plus de valoare in sala de examinare.

CARACTERISTICI SI BENEFICII

ergonomic – perna reglabila individuala pentru cap, atasata magnetic la scaun, pernele pentru spatar si sezut cu forma convexa speciala, ofera pacientilor o pozitie placuta si confortabila. Cu inaltimea de acces de numai 550 mm, chiar si pacientii varstnici sau cu dizabilitati fizice se pot aseza cu usurinta.

robust – proiectat pentru o sarcina de lucru de 250 kg, scaunul ofera siguranta si multe optiuni de tratament, chiar si pentru pacientii supraponderali.

economiseste timp – viteza de ajustare optimizata si posibilitatea de a  memora pana la patru pozitii, liber selectabile (in functie de model) permite ajustarea rapida la pozitie relevanta.

functional – profilul pentru ginecologie, taiat adanc la 155 mm
imbunatateste accesul la zona de examinare. Chiar daca pacientul este in pozitie pelvina de ridicare, bazinul de clatire ramane orizontal.

mobil – rotile mascate (facultative) fac scaunul de examinare
o unitate mobila, care permite utilizarea flexibila
a suprafetei de tratament si a camerei. Mecanismul central de blocare  permite functionarea rapida si pozitionarea sigura.

usor de igienizat – arhitectura inchisa si absenta colturilor si marginilor fac curatarea usoara.