ARCO – Scaun de examinare pentru ginecologie

arco – noua generație de scaune de examinare pentru ginecologie.
Noul arco combină designul excelent cu tehnologia de ultimă generație și investiția deosebită din punct de vedere financiar.

  • Înălțimea de acces redusă, care permite folosirea facilă chiar și de către pacienții cu mobilitate redusă, posibilitatea de memorare a 4 poziții ce permite rapiditatea ajustării la poziția relevantă, profilul adânc tăiat pentru ginecologie care facilitează examinarea – fac ca arco să satisfacă cerințele zilnice ale practicii medicale.
  • Robust – proiectat pentru o sarcină de lucru de 250 kg, scaunul oferă siguranță și multe opțiuni de tratament, chiar și pentru pacienții supraponderali
  • Mobil – rotile mascate (facultative) fac scaunul de examinare o unitate mobilă, care să permită utilizarea flexibilă a suprafeței de tratament și a camerei.


arco – utilizare optimizată, nivel ridicat de confort, design de primă clasă

Cu opțiunile sale versatile, pline de culoare și un design premiat cu Premiul  reddot în 2017, arco nu lasă nimic la voia întâmplării și adaugă un plus de valoare în sala de examinare.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

ergonomic – perna reglabilă individuală pentru cap, atașată magnetic la scaun, pernele pentru spătar și șezut cu formă convexă specială, oferă pacienților o poziție plăcută și confortabilă. Cu înălțimea de acces de numai 550 mm, chiar și pacienții vârstnici sau cu dizabilități fizice se pot așeza cu ușurință.

robust – proiectat pentru o sarcină de lucru de 250 kg, scaunul oferă siguranță și multe opțiuni de tratament, chiar și pentru pacienții supraponderali.

economisește timp – viteza de ajustare optimizată și posibilitatea de a  memora până la patru poziții, liber selectabile (în funcție de model) permite ajustarea rapidă la poziție relevantă.

funcţional – profilul pentru ginecologie, tăiat adânc la 155 mm
îmbunătățește accesul la zona de examinare. Chiar dacă pacientul este în poziție pelvină de ridicare, bazinul de clătire rămâne orizontal.

mobil – rotile mascate (facultative) fac scaunul de examinare
o unitate mobilă, care permite utilizarea flexibilă
a suprafeței de tratament și a camerei. Mecanismul central de blocare  permite funcționarea rapidă și poziționarea sigură.

ușor de igienizat – arhitectura închisă și absența colțurilor și marginilor fac curățarea ușoară.