×

Artroplastia primara de sold – Componente acetabulare cimentate – ZCA® All-Poly

Cupele acetabulare ZCA All-Poly sunt create pentru fixare cimentata. Toate cupele pot fi implantate cu acelasi instrumentar specific. Cupele au o grosime a polietilenei de minim 6mm, cu exceptia cupelor Standard 32mm (diametru interior) x 49mm (diametru exterior) si Longevity Snap-In.* Fiecare cupa are 4 distantiere pentru ciment de 3mm care ajuta la crearea unei mantale uniforme de ciment.Cupele acetabulare ZCA All-Poly sunt create pentru fixare cimentata.Toate cupele pot fi implantate cu acelasi instrumentar specific. Cupele au o grosime a polietilenei de minim 6mm, cu excepţia cupelor Standard 32mm (diametru interior) x 49mm (diametru exterior) si Longevity Snap-In.* Fiecare cupa are 4 distantiere pentru ciment de 3mm care ajuta la crearea unei mantale uniforme de ciment.

Planificarea preoperatorie este esentiala pentru un rezultat bun. Sunt patru modele de cupe ZCA All-Poly. Alegerea initiala a modelului poate fi facuta preoperator, bazata pe examinarea pacientului, radiografii si folosirea sabloanelor. Evaluarea finala a dimensiunii cupei se face intraoperator.

Diametrul cupei ZCA se masoara peste distantierul pentru ciment. De aceea, ultimul alezor utilizat ar trebui sa se potriveasca cu diametrul cupei. Daca nu sunt disponibile alezoare de dimensiuni impare, alegeti o cupa al carei diametru este cu 1mm mai mic decat ultimul alezor utilizat. Grosimea mantalei de ciment este aceeasi ca si inaltimea distantierului pentru ciment, adica 3mm.