×

Componenta acetabulara – Polietilena crosslinked

  • 10 ani de experienta clinica
  • peste 1 milion de implanturi
  • Testele independente au aratat ca rata de uzura in vitro a Polietilenei crosslinked produsa de Zimmer Biomet era aproape de zero si mai mica decat cea a concurentilor sai.


Polietilena crosslinked a fost dezvoltata pentru a aborda problema de uzura in artroplastie sold total. Pentru a asigura o rezistenta optima la uzura, Zimmer Biomet foloseste un proces de proprietate.

Aceasta ofera o gama larga de optiuni pentru a asista chirurgul in optimizarea acoperirii capului femural si restaurarea cinematicii de sold corespunzatoare.

Polietilena Crosslinked Polyethylene este disponibila cu sistemul Trilogy® Acetabular.

Functionare
In vivo:
10 ani de experienta clinica
peste 1 milion de implanturi

In vitro:
Testele independente au aratat ca rata de uzura in vitro a Polietilenei crosslinked produsa de Zimmer Biomet era aproape de zero si mai mica decat cea a concurentilor sai.

 


Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mtintlr/mti/wp-content/themes/MTI-Theme/template-parts/content-single.php on line 192

Warning: Use of undefined constant title - assumed 'title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mtintlr/mti/wp-content/themes/MTI-Theme/template-parts/content-single.php on line 192
Longevity-Crosslinked-Poly-Brochure-97-6305-001-00-04-2000