×

Dermatom Zimmer®

Instrument de grefare a pielii, de la Zimmer Biomet. Rezultate extraordinare in recuperarea coerenta si fiabila a grefei cutanate.

 • precise – grosimi de taiere pana la 0,76 mm, in incremente usor de reglat de 0,05 mm
 • articulate – elegante, cu design articulat ofera o potrivire naturala, sporind precizia si reducand oboseala mainii
 • simplu de utilizat – puterea dermatoamelor Zimmer nu se rezuma doar la performanta. Sunt simplu de intretinut, pentru confort si durabilitateCand vine vorba de instrumente de grefare a pielii, Zimmer, cu o experienta de peste doua decenii, ofera nu numai precizie, ci si posibilitate de alegere. Specialistii pot alege sursa de energie care functioneaza cel mai bine dintre Zimmer® Air sau Electric Dermatome instrumente de grefare a pielii. Ambele realizeaza o actiune de taiere neteda care genereaza grefe curate si uniforme.

 

Caracteristicile produsului:

 • PRECISE
  Cu Zimmer Air și Electric Dermatome se obtin grefe in mod continuu. Ambele produc actiuni de taiere netede si de mare viteza, care permit taierea fara efort.

Grosimi precise de taiere pana la 0,76 mm, in incremente usor de reglat de 0,05 mm. Latimea uniforma a grefei este mentinuta cu placi late care se introduc rapid si usor. Latimea placutelor variaza de la 2,5 până la 10 cm in incremente de 2,5 cm. Lamele sunt ambalate sterile si nu necesita lubrifiere.

 

 • ARTICULATE
  Manevrabile si usor de utilizat, dermatoamele Zimmer cu aer si electric au manere subtiri, usor de tinut si controlat cu oricare dintre maini. Elegante, cu design articulat ofera o potrivire naturala, sporind precizia si reducand oboseala mainii.
  Ambele instrumente sunt silentioase si aproape fara vibratii si sunt activate prin utilizarea unui comutator montat pe maner. Deoarece siguranta
  este intotdeauna o preocupare, echipamentele sunt dotate cu o parghie de siguranta pentru a preveni activarea accidentala in timpul manipularii.

 

 • SIMPLU DE UTILIZAT
  Puterea dermatoamelor Zimmer nu se rezuma doar la performanta.
  Sunt simplu de intretinut, pentru confort si durabilitate. Motorul nu necesita lubrifiere, iar lamele sunt usor de inserat, fara a deteriora suprafata de taiere. Instrumentele pentru grefarea pielii de la Zimmer sunt proiectate pentru a fi temeinic si usor curatate. Echipamentele sunt sterilizabile.

Air sau Electric
• 5,000 – 6,000 cicluri/minut – actiune de taiere rapida
Modelul Air include furtun care evacueaza azotul la o distanta de 3m fata de locul de interventie
Modelul Electric include o sursa de alimentare cu capacitatea de 4.3 amp.