×

Artroplastia primara de sold – componente femurale necimentate Fitmore®

  • 4 versiuni diferite de offset cu 3 corpuri stem diferite:
    Reconstructia mai precisa a diferitelor morfologii femurale
  • Diferite curbaturi stem mediale:
    Reconstructia mai precisa a anatomiei mediale a pacientului femural
  • Offset este independent de dimensiunea stem:
    Tulpini mici, compenseaza mari si vice-versa


Familiile multiple ale Fitmore Hip Stem ofera o potrivire personalizata, cu o geometrie a osului conservatoare, curbata, pentru chirurgii care prefera un implant care faciliteaza incizii mai mici. Sistemul isi propune sa furnizeze o reconstructie stabila a anatomiei fiecarui individ prin conceptul sau inovator de potrivire a decalajului cu diferite curbari mediale. Designul triplu conic si acoperirea proximala Ti-Plasma permit o fixare sigura prin presare,  in timp ce sectiunea transversala trapezoidala asigura stabilitatea prin rotatie.

Sistemul Fitmore este alcatuit din trei familii diferite, familia B fiind disponibila intr-o optiune extinsa de compensare. Familiile au fost dezvoltate pentru a aborda relatia dintre centrul capului si curbura mediana a canalului femural. Fiecare familie de tije difera in ceea ce priveste conturul sau medial, unghiul arborelui gatului si gama de compensari ale tulpinilor.

Conservarea oaselor este un aspect important al artroplastiei soldului total. Prin eliminarea cat mai putin os pe durata unei operatii primare, chirurgul lasa mai multe optiuni pentru orice interventie potentiala de revizuire viitoare.  Sistemul Fitmore are un design curbat scurt, care ajuta la conservarea oaselor.

Tija Fitmore are o lungime scurta si un design curbat, care ajuta la pastrarea osului natural al pacientului in trohanterul mai mare, unde este cel mai important.