×

Componente femurale cimentate – CPT

  • Sistemul pentru sold CPT este o oferta completa ce cuprinde doua marimi mici, sase marimi de baza si sapte masuri lungi.
  • Forma conica de 12/14 la interfata capului femural asigura o gama variata de selectii ale combinatiilor pentru capul femural si o geometrie optimizata in ceea ce priveste capul femural, ceea ce asigura o gama variata de miscari.
  • De asemenea, modul de proiectarea al protezei fara etrier simplifica mult procedura de ajustare a dimensiunilor piciorului.


Proteza de sold CPT are un design cu slefuire, dublu-conic, fara etrier. Aceasta  fost dezvoltata in baza a trei principii de inginerie reprezentate prin aceste caracteristicii de design principale si proprietatile cimentului pentru oase PMMA. Designul CPT ajuta in asigurarea faptului ca proteza ramane în focul ei ferm, pe masura ce cimentul se deformeaza. Designul conic, slefuit optimizeaza transferul fortelor de compresie catre ciment, mai degraba decat fortele de forfecare. Marginile duble-conice se solidifica in mantia de ciment pentru fixat oasele, pe masura ce capul se stabilizeaza.