×

Enterprise 5000 – Pat medical

Pat pentru spital

  • siguranta pentru pacient si personalul de ingrijire – inaltimea redusa reprezinta un avantaj cheie in reducerea riscului de accidentare prin cadere
  • simplu de curatat si intretinut – modul in care este proiectat patul, permite acces facil pentru decontaminare, intretinere si service
  • echipament robust, intuitiv, simplu de utilizatEnterprise 5000

Noul pat de spital Enterprise 5000 de la Arjo ofera beneficii semnificative pentru pacienti, personalul de ingrijire si institutiile medicale. Provocarile zilnice cu care se confrunta echipele de ingrijire medicala din sectiile spitalelor au inspirat Arjo sa perfecteze o solutie deja existenta, de incredere in spitale si unitatile de ingrijire din intreaga lume.

In timpul dezvoltarii noului pat de spital Enterprise 5000, Arjo s-a axat pe cerintele cheie, comune tuturor mediilor de asistenta medicala:

  • Siguranta pacientului si a personalului de ingrijire.
  • Respectarea standardelor internationale.
  • Echipament robust, intuitiv, simplu de utilizat.
  • Solutii axate pe calitatea ingrijirii pentru rezidenti / pacienti.

Noul Enterprise 5000 a fost testat independent de o organizatie de renume mondial pentru a certifica faptul ca respecta cele mai recente cerinte de stabilitate, dimensionare si siguranta ale standardului IEC60601-2-52.

 

CARACTERISTICI SI BENEFICII

Siguranta
Noul Enterprise 5000 reduce riscul de ranire a personalului si asigura un mediu mai sigur pentru infirmier, datorita inaltimii foarte scazute – un avantaj cheie in reducerea riscului de accidentare prin cadere – si iluminarea in zona inferioara – zona de iesire pe ambele parti din pat este iluminata, pentru a ajuta la cresterea sigurantei pacientului.

Functionare intuitiva si usor de utilizat
Telecomanda cu un singur buton este intuitiva si usor de utilizat, datorita simbolurilor clare si simple. Tastele o singura apasare de buton pot fi folosite pentru functiile cheie, cum ar fi CPR auto, unghiul spatarului la 30°, conturul auto, pozitionarea scaunului cardiac, inalțimea scazuta si inaltimea foarte scazuta si pozitionarea Trendelenberg / Revers Trendelenberg.

Calitatea ingrijirii
Spatarul se va opri cand este ridicat la un unghi de 30°, asigurand ajustarea usoara. Personalul de ingrijire poate ajusta cu usurinta patul intr-o pozitie de scaun cardiac cu ajutorul telecomenzii usor de utilizat, prin simpla selectare a pictogramei relevante.

Curatare, intretinere si service
Enterprise 5000 a fost proiectat cu o arhitectura deschisa si o inchidere a  bazei pentru a permite accesul facil pentru curatare, decontaminare, intretinere si service.