×

Enterprise 8000 – Pat medical

Pat pentru spital

  • siguranta pentru pacient si personalul de ingrijire – inaltimea redusa reprezinta un avantaj cheie in reducerea riscului de accidentare prin cadere
  • simplu de curatat si intretinut – modul in care este proiectat patul, permite acces facil pentru decontaminare, intretinere si service
  • echipament robust, intuitiv, simplu de utilizat


Enterprise 8000

Patul de spital Enterprise 8000X de la Arjo ofera beneficii semnificative pentru pacient, ingrijitor si unitatea de asistenta medicala.

In timpul dezvoltarii conceptului Enterprise 8000, Arjo s-a axat pe cerintele cheie, comune tuturor mediilor de asistenta medicala:

  • Siguranta pacientului si a personalului de ingrijire.
  • Respectarea standardelor internationale.
  • Echipament robust, intuitiv, simplu de utilizat.
  • Solutii axate pe calitatea ingrijirii pentru rezidenti / pacienti.

Enterprise 8000 a fost testat independent de o organizatie de renume la nivel mondial, pentru a certifica faptul ca respecta cele mai recente cerinte de stabilitate, dimensiuni si siguranta ale standardului IEC60601-2-52.

 

CARACTERISTICI SI BENEFICII

Siguranta
Un mediu sigur este esential pentru bunastarea pacientilor si a ingrijitorilor. Caderea afecteaza pana la 10% dintre adultii in varsta, pe parcursul unei internari intr-un centru de ingrijire si poate duce la raniri grave, care adesea pot pune viața in pericol.

Functionare intuitiva si usor de utilizat
Telecomanda cu un singur buton este intuitiva si usor de utilizat, datorita simbolurilor clare si simple. Tastele o singura apasare de buton pot fi folosite pentru functiile cheie, cum ar fi CPR auto, unghiul spatarului la 30°, conturul auto, pozitionarea scaunului cardiac, inalțimea scazuta si inaltimea foarte scazuta si pozitionarea Trendelenberg / Revers Trendelenberg.

Calitatea ingrijirii
Spatarul se va opri cand este ridicat la un unghi de 30°, asigurand ajustarea usoara. Personalul de ingrijire poate ajusta cu usurinta patul intr-o pozitie de scaun cardiac cu ajutorul telecomenzii usor de utilizat, prin simpla selectare a pictogramei relevante.

Curatare, intretinere si service
Enterprise 8000 a fost proiectat cu o arhitectura deschisa si o inchidere a  bazei pentru a permite accesul facil pentru curatare, decontaminare, intretinere si service.