Hall®MicroFree™ – Micro-motor pentru oase mici

Motor fara fir, MicroFree, pentru procedurile oaselor mici.

  • combina ergonomia imbunatatita cu libertatea de miscare, pentru manevrarea precisa.
  • este usor de intretinut
  • tehnologie litiu-ion de inalta performanta care asigura cuplul si puterea necesare

 Noul motor fara fir, MicroFree, este proiectat pentru a usura chirurgilor interventiile pe oasele mici, combinand ergonomia imbunatatita cu libertatea de miscare, pentru manevrare precisa.

Sistem complet, fara fir, pentru oase mici
Sistemul MicroFree ™ poate fi utilizat pentru majoritatea interventiilor pe oasele mici ale piciorului, gleznei, mainii si incheieturii mainii. Pentru mai multa comoditate, capul de fierastrau sagital poate fi rotit cu incremente de 45° pentru a oferi o flexibilitate suplimentara in timpul interventiilor. Sistemul MicroFree dispune, de asemenea, de Mini-Driver™ modular pentru antrenarea prin pin / sarma si forare.

Tehnologie litiu-ion de inalta performanta
Un sistem fara fir este un avantaj doar atunci cand este suficient de puternic pentru a-si indeplini funciile. Tehnologia Conmed litiu-ion de inalta performanta asigura cuplul, puterea si performanta necesare.

 

BENEFICII

Un sistem usor de intretinut si de actualizat.

Autoclavabile pentru prelucrarea sterila, eficienta din punct de vedere al costurilor. Ambele baterii si piese de mana sunt autoclavabile, eliminand necesitatea sterilizarii mai scumpe STERRAD. Acest sistem eficient permite ca bateriile, piesele de mana si accesoriile sa fie sterilizate impreuna in aceeasi tava in acelasi timp, simplificand procesul, salvand timpul si energia personalului.

IPX 6 si 8 – Protectie impotriva umezelii
MicroFree este clasificat ca IPX 6 si IPX 8. Unitatile de alimentare cu etansare ermetica sunt complet autoclavabile, permitand intregului sistem sa fie sterilizat impreuna.

Siguranta – proiectat pentru a reduce riscul de infectare
Prin eliminarea firelor de alimentare care pot compromite campul steril, sistemul MicroFree poate reduce riscurile potentiale, care contribuie la infectiile din situl chirurgical.

Calitate superioara, optiuni flexibile de service
Fiind o unitate certificata de FDA si ISO 13485, CONMED ofera service rapid, rentabil si de calitate inalta pentru fiecare componenta a sistemului MicroFree. Conmed ofera, de asemenea, o flexibilitate completa in solutiile de service si niveluri multiple de programe, care pot fi adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale clientului si cerintele bugetare.