×

Levics Micro – Micro instrumente pentru neurochirurgie

Micro instrumente pentru neurochirurgie – interventii deschise si rezectii endoscopice cu ultrasunete

  • precizie chirurgicala intr-un mediu foarte sensibil – designul excelent a fost special conceput pentru rezectia precisa a tumorilor intracraniene si spinale, pastrand cat mai mult structurile inconjuratoare
  • flexibilitate datorata modularitatii – instrumentul LEVICS Micro este proiectat cu trei sonde cu lungimi si diametre diferite, pentru a permite tratarea optimizata a unei serii de leziuni diferite
  • conceptul special de asamblare al sondelor (Click & Start) permite instrumentelor LEVICS Micro sa fie gata de utilizare in cel mai scurt timp posibil.

 Micro instrumente pentru neurochirurgie

Interventii deschise si rezectii endoscopice cu ultrasunete 
Microinstrumentele cu ultrasunete pentru neurochirurgie de la Söring sunt proiectate pentru efectuarea unor interventii eficiente si precise. Cu o frecventa de operare de 35 kHz, ele permit rezectia eficienta a tumorilor cu consistenta variabila si indepartarea cu precizie a tumorii din vecinatatea structurilor critice. In functie de locatia, dimensiunea si natura tumorii, rezectia poate fi o interventie chirurgicala deschisa sau minim invaziva.

Pentru interventii chirurgicale deschise, Söring ofera noul instrument LEVICS Micro cu sonotrode schimbabile, care poate fi montat in siguranta si rapid datorita conceptului sau inteligent Click & Start. Este de asemenea disponibila si seria MS-Pen caracterizata prin designul sau recunoscut.

Pentru procedurile endoscopice, in cazul in care leziunile sunt pozitionate in adancime si pot fi atinse numai prin intermediul unor cai lungi de acces atasate la un aspirator endoscopic ultrasonic, Endoscopic Neurosurgical Pen poate fi benefica.

 

LEVICS Micro

Precizie chirurgicala intr-un mediu foarte sensibil
Instrumentul pentru neurochirurgie LEVICS Micro de la Söring este caracterizat de designul sau excelent si a fost special conceput pentru  rezectia precisa a tumorilor intracraniene si spinale, pastrand cat mai mult structurile inconjuratoare. Tumorile cu consistenta diferita sunt fragmentate precis si eficient. Datorita aspiratiei integrate, aceste fragmente sunt imediat indepartate. In plus, instrumentul impresioneaza cu greutatea redusa (cu 10% mai puțin) comparativ cu seria predecedenta MS-Pen. Acesta sustine munca sigura pe timpul interventiilor chirurgicale lungi. Mai presus de toate, forma filigranata si inclinata a corpului instrumentului asigura o vedere optima a campului chirurgical.

Flexibilitate datorita modularitatii
Instrumentul LEVICS Micro are trei sonde cu lungimi si diametre diferite pentru a permite tratarea optimizata a unei serii de leziuni diferite. Aceste sonde pot fi usor montate si inlocuite in orice moment.

Click & Start: Asamblarea sondelor sigura si rapida
Instrumentul LEVICS Micro este gata de utilizare intr-un timp minim datorita conceptului sau special de asamblare a sondei. Cu ajutorul cheii dinamometrice intuitive sonda poate fi montata rapid si usor fara alte unelte suplimentare. Un clic clar audibil semnaleaza faptul ca sonda si corpul instrumentului sunt conectate in siguranta.

Fiecare componenta are loc in tava de instrumente LEVICS
Tava de instrumente LEVICS ofera spatiu pentru fiecare produs individual – de la corpul instrumentului cu un cablu separat, la sonde și cheia de cuplu. Acest lucru permite sterilizarea eficienta si asigura faptul ca componentele sunt aranjate si pregatite in mod adecvat in blocul operator.