×

MS-Pen – Micro instrumente pentru neurochirurgie

Micro instrumente pentru neurochirurgie – interventii deschise si rezectii endoscopice cu ultrasunete

  • sistemul integrat de aspiratie, permite indepartarea fiabila si fara intrerupere a fragmentelor tumorale
  • instrumentele se caracterizeaza prin design filigranat si greutate redusa
  • setare rapida si intuitivaMicro instrumente pentru neurochirurgie

Interventii deschise si rezectii endoscopice cu ultrasunete 
Microinstrumentele cu ultrasunete pentru neurochirurgie de la Söring sunt proiectate pentru efectuarea unor interventii eficiente si precise. Cu o frecventa de operare de 35 kHz, ele permit rezectia eficienta a tumorilor cu consistenta variabila si indepartarea cu precizie a tumorii din vecinatatea structurilor critice. In functie de locatia, dimensiunea si natura tumorii, rezectia poate fi o interventie chirurgicala deschisa sau minim invaziva.

Pentru interventii chirurgicale deschise, Söring ofera noul instrument LEVICS Micro cu sonde schimbabile, care poate fi montat in siguranta si rapid datorita conceptului sau inteligent Click & Start. Este de asemenea disponibila si seria MS-Pen caracterizata prin designul sau recunoscut.

Pentru procedurile endoscopice, in cazul in care leziunile sunt pozitionate in adancime si pot fi atinse numai prin intermediul unor cai lungi de acces atasate la un aspirator endoscopic ultrasonic, Endoscopic Neurosurgical Pen poate fi benefica.

 

MS-Pen  

Rezectia fiabila a tumorilor datorita aspiratiei eficiente
Instrumentele Micro din seria MS-Pen sunt ideale pentru rezectia microscopica a tumorilor cerebrale. Datorita sistemului lor integrat de aspiratie, fragmentele tumorale pot fi indepartate fiabil si fara intrerupere. Instrumentele se caracterizeaza prin designul filigran si greutatea redusa. Acestea sunt disponibile in trei versiuni, fiecare avand diferite lungimi si diametre ale sonotrodelor.

 

Repere

  • design filigranat pentru vizualizarea optima a campului de operare
  • greutate redusa pentru interventii fara oboseala
  • setare rapida si intuitiva
  • complet autoclavabile