×

ENP – Pen pentru neurochirurgie endoscopica

Micro instrumente pentru neurochirurgie – interventii deschise si rezectii endoscopice cu ultrasunete 

  • frecventa de operare de 35 kHz permite rezectia eficienta a tumorilor cu consistenta variabila si indepartarea cu precizie a tumorii din vecinatatea structurilor critice
  • fragmentare si aspiratie simultane ce permit timpi de functionare redusi
  • eficiente in tesutul tumoral fermMicro instrumente pentru neurochirurgie

Interventii deschise si rezectii endoscopice cu ultrasunete 
Microinstrumentele cu ultrasunete pentru neurochirurgie de la Söring sunt proiectate pentru efectuarea unor interventii eficiente si precise. Cu o frecventa de operare de 35 kHz, ele permit rezectia eficienta a tumorilor cu consistenta variabila si indepartarea cu precizie a tumorii din vecinatatea structurilor critice. In functie de locatia, dimensiunea si natura tumorii, rezectia poate fi o interventie chirurgicala deschisa sau minim invaziva.

Pentru interventii chirurgicale deschise, Söring ofera noul instrument LEVICS Micro cu sonde schimbabile, care poate fi montat in siguranta si rapid datorita conceptului sau inteligent Click & Start. Este de asemenea disponibila si seria MS-Pen caracterizata prin designul sau recunoscut.

Pentru procedurile endoscopice, in cazul in care leziunile sunt pozitionate in adancime si pot fi atinse numai prin intermediul unor cai lungi de acces atasate la un aspirator endoscopic ultrasonic, Endoscopic Neurosurgical Pen poate fi benefica.

 

ENP  – Pen pentru neurochirurgie endoscopica

Rezectie unica a tumorilor profunde
La eliminarea leziunilor intra- și paraventriculare, o abordare minim invaziva poate fi mai potrivita decat o interventie chirurgicala deschisa. Prin furnizarea Pen-ului de Neurochirurgie Endoscopica (ENP), Söring oferă unicul aspirator endoscopic cu ultrasunete din lume, al carui sonda extrem de lunga este ghidata prin canalul de lucru al unui endoscop (Model GAAB de la KARL STORZ). Acest lucru permite ca tumorile sa fie simultan fragmentate si aspirate printr-o cale ingusta de acces intr-o procedura minim-invaziva. In cele din urma, aceasta tehnica sustine o reducere a timpului chirurgical si deschide noi posibilitati pentru rezectia tumorala minim invaziva.

 

Repere

  • sonda lunga permite interventia chirurgicala minim invaziva
  • eficienta in tesutul tumoral ferm
  • fragmentarea si aspiratia simultane permit timpi de functionare redusi