×

Macro instrumente pentru chirurgie hepatica

Macro instrumente pentru chirurgie hepatica

 • corpul unghiular al instrumentului permite vizualizarea optima a campului chirurgical
 • rate de fragmentare si selectivitate ridicate in rezectia tesuturilor pentru utilizare sigura, cu pierderi minime de sange
 • compatibil cu aproape orice generator HFMaco instrumente pentru chirurgie hepatica deschisa

Datorita greutatii reduse si designului ergonomic, Macro instrumentele permit chirurgului interventia sigura, chiar si pe parcursul procedurilor chirurgicale de durata. Functia lor cu ultrasunete poate fi activata cu ajutorul comutatorului de picior, iar performanta eficienta a aspiratiei asigura un flux de lucru imbunatatit. In plus, corpul unghiular al instrumentului permite vizualizarea optima a campului chirurgical. Datorita asamblarii si dezasamblarii rapide si usoare, echipa chirurgicala beneficiaza de interventii mai scurte in timp.

 

Repere

 • rate de fragmentare ridicate si selectivitate in rezectia tesuturilor pentru utilizare sigura, cu pierderi minime de sange
 • extrem de usor, poate fi utilizat fara oboseala
 • irigare optima si aspiratie eficienta pentru mai buna vizualizare a zonei de interventie
 • instalare rapida  datorita parametrilor de functionare pentru generatorul ultrasonic SONOCA 300 stocati in instrument
 • complet autoclavabile pentru reutilizare multipla si rentabilitate ridicata

 

Macro instrumente cu functie de inalta frecventa (HF)

Pe langa tehnologia cu ultrasunete dovedita, Macro instrumentele din seria HF ofera o functie de coagulare monopolara de inalta frecventa (HF). Acesta poate fi activata convenabil cu mana si permite chirurgului sa coaguleze in mod independent vasele mici și sa opreasca sangerarile in timpul interventiei chirurgicale. Acest lucru asigura un flux de lucru optim, neintrerupt.

Compatibil cu aproape orice generator HF
Un avantaj deosebit este conceptul platformei deschise Söring, datorita caruia instrumentele pot fi conectate flexibil la aproape orice generator de inalta frecvența din blocul operator – doar prin intermediul unui conector cu 3 pini utilizat pe scara larga la nivel international. Acest lucru economiseste costurile pentru noile generatoare HF, spatiul din blocul operator si eforturile de instruire.

 

Disector Laparoscopic cu Ultrasunete (LUD)

Rezectia hepatica laparoscopica este o tehnica noua, de aspiratie, a chirurgiei moderne. In comparatie cu interventia chirurgicala deschisa, rezectia hepatica laparoscopica este asociata cu o pierdere mai mica de sange, cu mai putine complicatii si cu o perioada de recuperare mai scurta. Ca instrument ideal pentru proceduri minim invazive, Söring ofera disectorul laparoscopic cu ultrasunete extrem de usor si perfect echilibrat.

Cu diametrul sau exterior de numai 5,5 milimetri, este cel mai subtire disector laparoscopic cu ultrasunete la nivel mondial. In timpul interventiei chirurgicale, disectorul laparoscopic cu ultrasunete poate fi usor ghidat prin trocare plasate in diferite pozitii, permitand astfel procedura chirurgicala din diferite unghiuri. Datorita sonotrodei sale inegale, lungi, se imbina perfect cu portofoliul de instrumente pentru rezectii hepatice minim invazive. Similar cu instrumentele pentru chirurgia hepatica deschisa, disectorul laparoscopic cu ultrasunete convinge cu performantele sale eficiente de aspiratie, designul extrem de compact si este complet autoclavabil. In plus, este imediat gata de utilizare datorita setarii sale rapide si simple.

Repere

 • cel mai subtire diametru exterior din lume al tecii pentru flexibilitate maxima
 • greutate redusa pentru permite lucrul fara oboseala
 • performanta eficienta de aspiratie
 • configurare rapida si usoara