×

Maxi Twin – Elevator unic cu dubla coloana

Maxi Twin – Elevator unic cu dubla coloana, pentru o mai buna stabilitate si distribuire a greutatii

  • manevrabilitate excelenta datorita design-ului sau unic
  • potrivit pentru toate rutinele de transfer si ridicare
  • nu permite balansari si leganari ale pacientuluiMaxi Twin este elevatorul mobil cunoscut pentru designul sau unic, deschis, cu dubla coloana. Aceasta solutie inovatoare deschide noi posibilitati pentru indeplinirea dublului obiectiv ArjoHuntleigh in gestionarea pacientilor – a promova rutine de lucru sigure si ergonomice pentru personalul de îngrijire si asistentii medicali si a asigura transferuri confortabile si sigure pentru rezidenti si pacienti.

Prin imbunatatirea stabilitatii si a distributiei greutatii, designul cu dubla coloana imbunatateste siguranta si usurinta functionarii, permitand manipularea pacientilor si a rezidentilor pana la 182 kg.

Designul inovator, deschis al Maxi Twin permite rutinelor de transfer ale rezidentilor sa se realizate fara probleme si in siguranta de catre un singur asistent de ingrijire, folosind metode ergonomice, solide de lucru. Asistentului de ingrijire ii va fi usor sa ridice un rezident de pe orice platforma precum pat, scaun sau podea.

Caracteristici si beneficii:

Bare de distribuire – Cu o gama de 3 dimensiuni diferite de bare de distribuire a buclelor, DPS mediu si DPS mediu alimentat, o gama de optiuni este disponibila pentru a oferi solutia optimizata pentru pacientii cu nevoi unice.

DPS alimentat – Bara de distribuire DPS alimentat ofera o pozitionare exacta, fara efort, a rezidentului la apasarea unui buton.

Fara leganare sau balansare – Pentru confortul si siguranta suplimentara
atat a rezidentului, cat si a personalului de ingrijire, solutia unica de frecare impiedica bara de distribuire sa se rasuceasca inainte si inapoi.

Manevrabilitate excelenta – Designul cu coloana dubla distribuie uniform
greutatea rezidentului si a elevatorului, ceea ce faciliteaza cotirea. De asemenea, ofera prindere ergonomica pentru manevrarea lina si poate fi utilizat efcient de catre personalul de ingrijire de toate inaltimile.

Cantar electronic (optional) – Un cantar electronic vertical este oferit optional. Acesta permite personalului de ingrijire sa si cantareasca rezidentul / pacientul in timpul efectuarii unui transfer.

Contact vizual superior – Designul deschis ofera un contact vizual
linistitor intre ingrijitor si rezident.

Ridicari sigure de la podea – Maxi Twin ofera ridicare in conditii de
siguranta exceptionala de pe podea.

Spatiu generos pentru picioare – Spatiul disponibil pentru picioare
imbunatateste confortul si siguranta pacientului.