×

MONOVISC® solutie vascoelastica

  • Efectele sunt resimtite pe o perioada de pana la 6 luni
  • Solutia este aprobata pentru toate articulatiile sinoviale
  • Reduce numarul vizitelor la medic si costurile tratamentuluiSingurul supliment vascoelastic aprobat pentru tratarea simptomelor osteoartritei la nivelul tuturor articulatiilor sinoviale
Injectie monodoza. Un singur tratament.

MONOVISC® este un produs vascoelastic, steril, cu un continut ridicat de acid hialuronic, creat special pentru tratamentul local al osteoartritei. Avand o formula unica, tratamentul presupune o singura injectare a solutiei, cu o eficienta constanta pe o perioada de pana la 6 luni.
O seringa MONOVISC® are 4 ml contine acid hialuronic inter-legat moderat, dizolvat într-o solutie salina tamponata cu fosfat.
Conceput de Anika Therapeutics, o companie cu peste 20 ani de experienta în dezvoltarea de produse terapeutice pe baza de acid hialuronic, MONOVISC® are o concentratie de acid hialuronic de 3 ori mai mare decat orice alt produs de pe piata, îmbunatatind starea pacientului pe termen lung.
Datorita acestei formule speciale, persoanele care sufera de osteoartrita se pot bucura din nou de activitatile zilnice obisnuite si chiar de practicarea sporturilor.

Avantaje

Datorita formulei unice, pe baza de acid hialuronic inter-legat de natura non-animala, cu o vascozitate optima, MONOVISC® este recomandat ca supliment vascoelastic pentru a substitui lichidul sinovial al articulatiilor si pentru a absobi socul preluat de acestea.

  • Efectele sunt resimtite pe o perioada de pana la 6 luni
  • Solutia este aprobata pentru toate articulatiile sinoviale
  • Reduce numarul vizitelor la medic si costurile tratamentului
  • Diminueaza riscul infectiilor asociate în cazul injectiilor repetate.