×

NCB Proximal Humerus

Un sistem complex de plăci care extinde opțiunile unui chirurg în fixarea fracturilor.

Folosind tehnici standard, Non-ContactSistemul de placi NCB oferă avantajul de a folosi șuruburile corticale și pentru spongie cu libertate poliaxială și posibilitatea de blocare a șuruburilor în orice moment din timpul procedurii. Permite alegerea unei tehnici minim invasive (MIS), prin introducerea  plăcilor submuscular cu un ghid specific, menținând în același timp incizia la minimum.Poliaxialitate
Tehnologia NCB Plate permite plasarea șurubului poliaxial (con de 30 °) cu blocarea șurubului realizată prin utilizarea capacelor de blocare care sunt infiletate în găurile plăcii. Construcția de blocare îmbunătățește stabilitatea, în special in caz de calitate slabă a oaselor.

Feedback despre calitatea oaselor
În toate plăcile NCB, stabilitatea angulara se realizează folosind capacele de blocare NCB peste șuruburile NCB. Șuruburile NCB nu sunt infiletate în plăcile NCB, ceea ce permite chirurgilor să obțină feedback tactil de calitate a oaselor atunci când strâng șuruburile NCB.

Reducerea fracturii
Înainte de blocare, șuruburile NCB pot acționa ca șuruburi de interferenta (lag screw). Prin urmare, șuruburile NCB pot fi utilizate pentru reducerea fracturilor și pentru aplicarea compresiei interfragmentare.

Asamblare fără contact
În modul blocat, placa NCB acționează ca un fixator intern fără contact între placă și suprafața osoasă, ceea ce poate reduce riscul afectării vascularizatiei periostale. Acest concept de punte fără contact poate fi controlat și prin utilizarea distanțierelor de 1, 2 sau 3 mm, care sunt infiletate în găurile plăcii înainte de introducerea plăcii.