×

Ninjo – Flusher

Flusher

  • spitalele si institutiile de asistenta medicala pot crea spatii optimizate si pot stabili o strategie generala de prevenire si control al infectiilor
  • conceput pentru a consuma cantitati minime de apa, energie si substante chimice, reducand astfel impactul global asupra mediului si reducand costurile
  • afisarea secventei de timp ramase permite personalului sa planifice mai eficient fluxul de lucruNINJO

Echipament pentru spalare si dezinfectare, care combate infectia incrucisata simplu si eficient.

Flusher-ul Ninjo ofera flexibilitate si posibilitatea de a alege. Aceasta solutie modulara de dezinfectare, cu multiple optiuni de proiectare si alegere a materialelor, inclusiv otel inoxidabil, va satisface toate necesitatile  unitatilor medicale sau de ingrijire.

Disponibil ca unitate independenta sau incastrata, sistemul cuprinde o serie de cicluri de apa de inalta presiune furnizate prin duze fixe si rotative situate strategic, urmate de o faza de abur, producand niveluri de dezinfectie ce respecta cu strictete standardele existente EN ISO15883 (CAN / CSA Z15883).

Arjo, prin echipamentele pe care le furnizeaza, ajuta spitalele si institutiile de asistenta medicala sa creeze spatii optimizate si sa stabileasca o strategie generala de prevenire si control al infectiilor.

 

CARACTERISTICI SI AVANTAJE

  • Afisarea valorilor Ao – nivelurile de dezinfectie sunt indicate clar pe afisajul valorii Ao, confirmand ca s-a atins nivelul adecvat de dezinfectie.
  • Ventilator pentru uscare si racire – uscarea si racirea rapida si igienica a recipientelor cu filtru HEPA (H13) imbunatateste nivelul de siguranta al personalului la descarcare la sfarsitul ciclului.
  • Dezinfectarea rapida prin toate duzele fixe și rotative elimina riscul de contaminare, deoarece intreaga conducta si sistemul de duze sunt dezinfectate in fiecare ciclu.
  • Afisarea secventei de timp ramase permite personalului sa verifice progresul ciclului, permitandu-i sa-si planifice mai eficient fluxul de lucru.
  • Ajuta la protejarea mediului – Ninjo este conceput pentru a consuma cantitati minime de apa, energie si substante chimice, reducand astfel impactul global asupra mediului, reducand costurile.