×

Oxford

Oxford Partial Knee de la Zimmer Biomet este un sistem de înlocuire a genunchiului parțial medial format dintr-o componentă femurală, o componentă tibială și un rulment meniscal liber mobil, avand :

  • Forma anatomică a componentei tibiale pentru o acoperire osoasă optimă
  • Proiectarea sferică conformă minimizează stresul de contact pe întreaga gamă de mișcări4
  • Rulment mobil conceput pentru a rămâne complet congruent cu componenta femurală pe întreaga gamă de mișcări
  • Instrumentare Microplasty® pentru o tehnică reproductibilă


Dacă un singur compartiment al genunchiului este deteriorat, atunci înlocuirea parțială a genunchiului (PKR) ar putea fi o opțiune chirurgicală viabilă. Cu indicațiile corecte, artroplastia parțială a genunchiului (PKA) este o alternativă atât la artroplastia totală a genunchiului (TKA), cât și la osteotomia tibială ridicată.

Cercetarile arată că aproape 50% din toți pacienții cu înlocuire a genunchiului ar putea fi candidați la artroplastia parțială de genunchi (PKA), iar pacienții cu înlocuire parțială a genunchiului Oxford sunt de 2,7 ori mai susceptibili de a fi mulțumiți, decât pacienții care sufera inlocuire totala de genunchi, în ceea ce privește capacitatea lor de a efectua activități zilnice trăind.

Cu o experiență clinică de peste 35 de ani, genunchiul parțial Oxford este cel mai utilizat sistem de genunchi parțial, dovedit clinic, in lume. Pacienții cu PKR de la Oxford au demonstrat o satisfacție crescută, o funcționalitate mai bună și mai puține complicații comparativ cu totalul pacienților care sufera inlocuire totala de genunchi.