×

PROvido – Microscop chirurgical multidisciplinar

Microscop chirurgical multidisciplinar

 • tehnologia FusionOptics incorporata, imbina profunzimea sporita a campului, cu o rezolutie superioara si ofera o vizualizare de neegalat.
 • sistemul inovator de iluminare (BrightCare Plus si AutoIris) cu care este echipat PROvido permite protectia superioara a pacientului (pielea si tesuturile acestuia).
 • asigura interventii fara limitari – utilizatorul se bucura de confortul si beneficiile opticelor perfect adaptabile si de spatiul vast de lucru.Microscopul multidisciplinar PROvido asigura o vizualizare luminoasa, cu focalizare perfecta, in cavitati inguste, adanci – provocare zilnica in interventiile ORL si spinale. Cu tehnologia exclusivista Fusion Optics si lumina concentrata cu xenon PROvido combina pentru prima data avantajele opticelor chirurgicale premium  cu un stand de podea foarte stabil si responsiv.

Intotdeauna concentrare pe pacient
FusionOptics imbina profunzimea sporita a campului, cu o rezolutie superioara si ofera o vizualizare de neegalat. Atunci cand este combinata cu lumina xenon 300 W si Small Angle Illumination (Iluminare in Unghi Ingust), rezultatul este o vizualizare profunda, luminoasa, focalizata perfect.

 

Tehnologia FusionOptics

 1. Doua cai separate de fascicule.
 2. Un traseu al fasciculului ofera rezolutie inalta.
 3. Celalalt traseu al fasciculului asigura profunzimea campului.
 4. Creierul imbina cele doua imagini intr-o singura imagine spatiala optima.

 

Traseu perfect iluminat
Obtinerea unei vizualizari optime in cavitatile adanci, inguste, cu un stand de podea stabil, nu mai este o provocare cu PROvido. Nu este responsabila doar tehnologia FusionOptics, ci si o lumina stralucitoare xenon 300 W pentru vizualizarea naturala a anatomiei, plus Small Angle Illumination (SAI)Iluminare in Unghi Ingust.

SAI imbunatateste vizualizarea prin distributia superioara a fasciculului de lumina in cavitatile inguste, adanci si reducerea umbrelor.

Sustinerea iluminarii prin suplimentare, cu LED-uri de 75 W sau lampi cu arc cu xenon de 300 W activate automat in caz de necesitate, asigura  intotdeauna cea mai buna vizualizare posibila.

 

Pozitionare si pornirea interventiei
Pentru configurarea eficienta si obtinerea unui flux de lucru optim in blocul operator, standul microscopului chirurgical PROvido este proiectat pentru a fi extrem de usor si versatil, astfel incat sa poata:

 • fi pozitionat cu usurinta in unghiul dorit, prin cea mai usoara atingere datorita franelor electromagnetice si sistemului de echilibrare AC / BC
 • obtine o mai mare precizie utilizand comenzile de pe joystick-ul XY pentru micro-miscari fine
 • optic carrier-ul poate fi pozitionat in locul dorit. Constructia robusta din metal a standului este foarte rezistenta la vibratii.

 

Interventii fara limitare
Utilizatorul se bucura de confortul si beneficiile opticelor perfect adaptabile si de spatiul vast de lucru.

 • Nu exista limitari in ceea ce priveste utilizarea instrumentelor lungi datorita distantei de lucru de 600 mm
 • Spatiu generos intre baza compacta a standului si optic carrier, pentru pozitionarea flexibila in blocul operator
 • Permite diferite pozitii de operare si cadre corporale, cu o gama de binoculare pentru chirurgul principal si asistent, toate cu rotatie completa 360°
 • Optic carrier compact conceput pentru a permite asistentului opus sau lateral sa mentina, de asemenea, o pozitie de lucru verticala, confortabila.

 

Vizualizarea de care aveti nevoie, obtinuta rapid
Nevoile de vizualizare specifice procedurilor, cat si nevoile echipei, in fiecare moment, sunt realizabile cu ajutorul unor optice configurabile si ajustabile în cel mai scurt timp posibil.

 • Sistemul SpeedSpot – utilizeaza doua fascicule laser ca referinta de focalizare pentru a oferi rapid un punct de focalizare definit pentru chirurg, asistent si camera
 • Magnificatie crescuta brusc cu 40% cu multiplicatorul optional de marire
 • Asistentului opus beneficiaza de flexibilitatea vizualizarii printr-un sistem independent de focalizare.

Echipa de interventie vizualizeaza mai mult
Flux de lucru si invatare sunt optimizate prin partajarea interventiei chirurgicale in HD. Monitorul montat pe suport poate fi pozitionat flexibil pentru o vizualizare convenabila. Alegeti intre un monitor HD cu diagonala de 61 cm sau un monitor HD, cu ecran tactil cu daigonala de 68 cm.

Echipat cu un sistem integrat de inregistrare HD C100, PROvido permite inregistrarea prin simpla atingere a unui buton, pentru a captura imagini video de inalta definitie sau cadre.

Impartasirea experientei este la fel de usoara. Imaginile sau capturile video pot fi salvate pe USB sau direct in reteaua spitalului pentru a fi apoi vizualizate atunci cand este necesar.

Iluminarea inteligenta minimizeaza intreruperile nedorite si sprijina siguranta pacientului
Sistemul inovator de iluminare, cu care este echipat PROvido permite protectia superioara a pacientului (pielea si tesuturile acestuia).

 • BrightCare Plus optimizeaza automat intensitatea luminii in raport cu distanta de lucru, pentru a minimiza incidentele de arsura a pacientului.
 • AutoIris regleaza automat diafragma astfel incat sa fie iluminata numai zona din campul vizual. Acest lucru previne posibilitatea uscarii sau arderii tesuturilor expuse in afara campului vizual.

 

APLICAȚII PENTRU PROvido

Neuroschirurgie, chirurgie spinala si craniala

ORL

Chirurgie Plastica – Reconstructiva