×

Rotating Hinge RHK NexGen Knee Zimmer

NexGen RH Knee este conceput pentru revizii, primare, dificile și intervenții chirurgicale de recuperare a membrelor la pacienți cu pierderi osoase semnificative și / sau deficiențe ligamentare.

Revizie: genunchiul RH este implantat folosind NexGen Revision
Instrumentation System, un sistem de referință intramedular cu toate tăieturile femurale și tibiale pe baza unui alezor sau tulpină de Extensie Provizională situată în canalul medular.
Primar dificil: genunchiul RH este implantat folosind Sistemul de instrumentare NexGen Revision sau Sistem de instrumentare femurală 4 în1 Multi-Reference.
Salvarea membrelor: genunchiul RH este, de asemenea, disponibil pentru utilizare în Înlocuiri tibiale proximale (PTR) împreună cu sistemul segmentar Zimmer Trabecular Metal Componenta tibială proximală.NexGen RH Knee are un design modular de tip balama care conservă osul si care se adresează problemelor cheie  ale sistemelor conventionale de balama rotatorie

NexGen RH Knee are un mecanism modular de tip balama care face ca 95% din forte sa fie transmise condililor tibiali, similar cu modul de încărcare al unui implant primar de genunchi.

Deoarece condilii femurali rămân centrați pe tibie pe tot parcursul miscarii, iar forma santului patelar este similară cu cea a sistemului NexGen, cursa rotulei prin acesta este similara cu cea a unui sistem primar de genunchi.