×

Rotating Hinge RHK NexGen Knee Zimmer

Sistemul de genunchi NexGen de la Zimmer reprezintă o solutie completă de implanturi pentru înlocuirea genunchiului primar și de revizie. Caracteristicile includ raze femurale asimetrice (condil lateral mai mare decât medial), lățimea și grosimea minimizate a flanșei femurale anterioare și disponibilitatea a trei stiluri de suprafață articulară; standard, constrâns anterior (AC) și anatomic rotit (AR). Componentele femurale sunt fabricate din aliajul Zimaloy Cobalt-crom patentat de Zimmer și sunt disponibile în versiuni din fibră metalică poroasă, PMMA și neacoperite.

NexGen RH Knee este conceput pentru revizii, primare, dificile și intervenții chirurgicale de recuperare a membrelor la pacienți cu pierderi osoase semnificative și / sau deficiențe ligamentare.

Revizie: genunchiul RH este implantat folosind NexGen Revision Instrumentation System, un sistem de referință centromedular cu toate transele femurale și tibiale ghidate pe baza unui alezor sau a unei tije  de Extensie Provizorie situată în canalul medular.
Primar dificil: genunchiul RH este implantat folosind Sistemul de instrumentare NexGen Revision sau Sistem de instrumentare femurală 4-în 1 Multi-Reference.
Salvarea membrelor: genunchiul RH este, de asemenea, disponibil pentru utilizare în Înlocuiri tibiale proximale (PTR) împreună cu sistemul segmentar Zimmer Trabecular Metal Componenta tibială proximală.NexGen RH Knee are un design modular de tip balama care conservă osul și care se adresează problemelor cheie ale sistemelor conventionale de balama rotatorie.

NexGen RH Knee are un mecanism modular de tip balama care face ca 95% din forțe sa fie transmise condililor tibiali, similar cu modul de încărcare al unui implant primar de genunchi.

Deoarece condilii femurali rămân centrați pe tibie pe tot parcursul mișcarii, iar forma șantului patelar este similară cu cea a sistemului NexGen, cursa rotulei prin acesta este similara cu cea a unui sistem primar de genunchi.