×

Sara Stedy – Echipament pentru mobilizare pacienti

Echipament pentru sustinerea actiunilor zilnice de ridicare si asezare pentru pacientii cu mobilitate limitata.

  • promoveaza mobilizarea timpurie
  • poate fi manevrat de catre un singur asistent de ingrijire
  • asigura transferuri in pozitia in picioare si asezat in siguranta, rapid, usor

 Flexibilitate in functie de pacient / rezident – echipament pentru sustinerea actiunilor zilnice de ridicare si asezare pentru pacientii cu mobilitate limitata.

Promoveaza mobilizarea timpurie
Sara Stedy poate sprijini initiativele de mobilizare timpurie, incurajand pacientii sa joace un rol din ce in ce mai activ in reabilitarea lor functionala.

Sara Stedy poate fi manevrat de catre un singur asistent de ingrijire
Sara Stedy permite unui singur infirmier sa efectueze sarcini de ridicare si asezare pentru o gama larga de pacienti in functie de dimensiunile individuale si evaluarile clinice.

Transferuri simplificate in fiecare zi
Sara Stedy este un dispozitiv fara alimentare si este intotdeauna gata de utilizare. Ajuta la simplificarea sarcinilor de transfer de zi cu zi si la cresterea mobilitatii pacientilor.

Sarcina esentiala
Ridicarea si asezarea sunt sarcini esentiale de transfer, deseori efectuate de mai multe ori pe zi. Capacitatea de a se ridica dintr-o pozitie asezata este una dintre miscarile fundamentale in randul activitatilor normale din viata de zi cu zi. Asezarea in picioare este un pas cheie in procesul de mobilizare, fiind un precursor natural al mersului. Daca este efectuat fara echipamentul adecvat sau folosind o tehnica manuala nesigura, este un transfer care poate pune atat pacientul, cat și personalul de ingrijire in pericol de accidentare grava. Sara Stedy asigura transferuri in pozitia in picioare si asezat in siguranta, rapid si usor.

Sara Stedy incurajeaza pacientii sa joace un rol activ in transferurile de zi cu zi, inclusiv transferurile de la pat la scaun, toaleta sau lavoar.

Flexibilitate in functie de pacient / rezident
Sara Stedy este conceput special pentru pacientii / rezidentii care nu se pot mobiliza fara asistenta, dar sunt capabili sa contribuie la actiune sau sa efectueze o parte din actiune in mod independent. Cu acesti pacienti / rezidenti, este important sa stimulami miscarea pentru a accelera recuperarea sau a incetini deteriorarea mobilitatii.