×

Seria HBS – Unitati compacte de electrochirurgie

Unitati de electrochirurgie HEBU de calitate superioara si versatilitate a aplicarii

  • respecta cele mai recente standarde internationale de siguranta si ofera  protectie maxima utilizatorilor si pacientilor
  • manipulare simpla in ciuda numeroaselor functii pe care le detin
  • unitatile compacte din seria HBS de la HEBU au o calitate absoluta si permit o versatilitate a aplicarii

 Unitatile de electrochirurgie compacte HEBU din seria HBS au o calitate absoluta si permit o versatilitate a aplicarii. Toate sistemele respecta cele mai recente standarde internationale de siguranta si ofera o protectie maxima utilizatorilor si pacientilor. Toate functiile importante, cum ar fi puterea de iesire, formarea scanteilor si tensiunea de iesire sunt ajustate automat si optim la impedanta curenta a tesutului datorita controlului ultra-modern care este reglementat de un micro-procesor.

 

Manipulare simpla in ciuda multor functii, prin intermediul ecranului tactil

  •  Iesiri multifunctionale monopolare pentru conector standard cu 3 pini si conector Martin
  • Permite ajustarea fiecarui soclu in mod individual
  • Prezentare generala clara a setarilor
  • Pot fi stocate pana la 9 canale cu setarile aferente
  • Utilizabil la nivel global  datorita optiunilor de conectare de la 100 la 260 V

HBS 100 este un dispozitiv compact de electrochirurgie cu 100 de wati, care poate fi utilizat in interventii in aproape toate disciplinele. HBS 100 este deosebit de potrivit pentru aplicatii in ambulator, dar si clinice. Beneficiaza de functia bipolara Auto-Start. Datorita programelor prezente in dispozitiv, pot fi memorate pana la 9 programe diferite, care pot fi reutilizate cu usurinta.

HBS x-touch 200 este singurul dispozitiv de electrochirurgie necesar pentru a efectua majoritatea operatiilor chirurgicale. Are o iesire multifunctionala monopolara pentru prize cu 3 pini standard sau conector Martin. Dispozitivul produce semnale de alarma de culoare si auditive in caz de defectare, iar sunetul poate fi controlat fara trepte cu un comutator in partea din spate a aparatului pentru confortul utilizatorului. Datorita programelor prezente in dispozitiv, puteti memora pana la 9 programe diferite si le puteti retine cu usurinta.

HBS x-touch 300 reprezinta o unitatea versatila si compacta, care combina un standard ridicat de siguranta, cu economia si flexibilitatea operationala. HBS x-touch 300 este echipat cu 3 moduri de coagulare monopolara (soft, fortat si spray) si 4 moduri de taiere (pur, amestec, uro si polipectomie). Modul polipectomie este un mod endocut special cu iesire mixta intrerupta, are 2 moduri de taiere bipolare (amestec si uro) in plus fata de modul de coagulare bipolara. Toate modurile bipolare pot fi pornite si oprite automat, in plus fata de prezenta functiei de intarziere automata, controlata de controlul microprocesorului.

Comparativ cu HBS x-touch 300, HBS x-touch 300 BiSeal® vine cu un sistem de sigilare a vaselor de sange. Acest dispozitiv electrochirurgical face posibila sigilarea unui vas de sange de 7 mm eficient si fara perforare. Caracteristica speciala a HBS Xtouch 300 Biseal® cu functia AutoStop este ca o sigilare sigura va fi confirmata vizual si acustic. HBS x-touch 300 Biseal® are, de asemenea, o functie unica de pornire automata a undelor de sigilare a vaselor, fara a fi necesara utilizarea unui intrerupator de picior in functie de impedanta de tesut recunoscuta de microprocesor.

HBS x-touch 300 Argon este un dispozitiv electrochirurgical inovator care, in plus fata de proprietatile HBS x-touch 300, prezinta o functie de argon. Hemostaza mai rapida, lina si vindecarea superioara a plagilor sunt date de aplicarea gazului de argon. Curentul HF are doar contact cu tesutul prin plasma de argon, astfel incat este exclusa aderenta varfului instrumentului. Debitul de gaz și puterea pot fi ajustate cu usurinta prin intermediul unui ecran tactil care permite munca confortabila cu dispozitivul.

HBS x-touch 300 Argon Biseal® este un dispozitiv compact de electrochirurgie care include caracteristicile HBS x-touch 300 si combina avantajele de la modulul integrat de argon si sistemul de etansare a vaselor de sange. Dispozitivul vine cu functia AutoStop. In ciuda varietatii modului, HBS x-touch 300 Argon Biseal® este usor de utilizat. Aceasta solutie compacta asigura hemostaza rapida, interventii chirurgicale eficiente si vindecarea mai buna a plagilor.