×

SlimLED Plus – Lampa chirurgicala

SlimLED Plus – lampa chirurgicala, cu tehnologie LED, ultracompacta

  • performante superioare de iluminare datorita Tehnologiei LED utilizate (8 niveluri de reglare a intensitatii de la 40.000 la 160.000 lux, iluminare rece, alba, fara umbre)
  • operare intuitiva – controler standard, cu pictograme intuitive
  • usor de curatat si intretinut – echipament compact, bine etansatPERFORMANTE SUPERIOARE DE ILUMINARE

Sistemul de iluminare chirurgicala SlimLED Plus ofera lumina alba rece, naturala si iluminare fara umbra in zona de interventie, datorita diodelor sale de iluminare (LED-uri) de inalta eficienta. Temperatura de culoare constanta a sistemului de 4.300K impreuna cu o valoare CRI de 95 si o valoare R9 de 95 ajuta chirurgii sa distinga fiecare nuanta subtila a culorii tesutului. Fiecare cupola SlimLED Plus ofera 160.000 lux intensitate maxima, optimizand iluminarea cavitatilor profunde.

 

CUPOLA ERGONOMICA – SIMPLU DE CURATAT

Cupola compacta SlimLED Plus poate fi actionata prin manerul sau steril, manerele nesterile si bratele articulare.
Manerul steril, pozitionat in centrul cupolei, faciliteaza manevrabilitatea acesteia in timpul interventiei chirurgicale. Carcasa cupolei este bine etansata, ceea ce permite curatarea usoara.

 

COMENZI INTUITITVE

Utilizatorii controleaza functiile de iluminare printr-un controler standard pentru cupole sau o telecomanda cu infrarosu. 6 LED-uri incadrate intre cele doua module semicirculare pentru cupole functioneaza ca iluminare ambientala in timpul chirurgie minim invazive (MIS). Distanta focala verticala este prestabilita la 3 distante diferite, permitand sistemului sa satisfaca diverse nevoi ale chirurgilor. Intensitatea luminii este reglabila pe 8 niveluri de la 40.000 lux la 160.000 lux.

 

Tehnologia LED incorporata in SlimLED Plus ofera o durata de viata a LED-ului foarte ampla de 50.000 de ore, reducand astfel cheltuielile de intretinere si de operare. Este alternativa economica si ecologica in inlocuirea lampilor chirurgicale cu halogen si xenon.