×

MediLED Symphony – Lampa chirurgicala

Lampa chirurgicala MediLED Symphony 

  • iluminare omogena a cavitatilor adanci
  • spot stralucitor, ce reda culori reale (160.000 lux)
  • nivel superior de protectie a plagii – nivelul de disipare a caldurii este in mod exceptional scazut


PERFORMANTE OPTICE DEOSEBITE

Perfectiunea campului de lumina – MediLED produce o lumina clara, abundenta. Fasciculul poate fi usor reglat pentru orice fel de procedura chirurgicala si mediul de operatie, folosind un control motorizat. MediLED este capabil sa mentina o intensitate consistenta de lumina, la distante cuprinse intre 70 cm si 150 cm. MediLED creeaza un cilindru de lumina, uniform care poate atinge si lumina diverse adancimi in orice zona de interventie. Iluminarea omogena a cavitatilor adanci este o caracteristica si un avantaj al MediLED cu care poate concura la nivel mondial.

Spot stralucitor cu culori reale  – MediLED ofera 160.000 lux, lumina  naturala, alba care poate lumina si reda in culori reale, vii zona de interventie. MediLED mentine temperatura culorii de 4.300K sub orice intensitate a modului de lumina, simuland lumina naturala si portretizarea culorilor in cele mai adevarate forme naturale. Indicele de redare a culorilor (CRI) este 95 si permite chirurgului sa perceapa cu usurinta detalii si contrast veritabil, intre tesuturile invecinate.

Index R9 – indicele de culoare rosie este 95, ceea ce indica capacitatea MediLED de a reda culoarea exacta de rosu, de nepretuit atunci cand distinge nuante subtile de culoare rosie intr-o zona a plagii care este difuzat cu tesut rosu si nuantat de sange.

Proectie plaga – nivelul de disipare a caldurii este in mod exceptional scazut (3,3 putere / intensitate radianta, mW / m lux), un factor important in prevenirea dehiscentei tesutului expus, care este in consecinta, foarte benefic pentru recuperare post interventie chirurgicala.

Control superior al zonei umbrite – designul inelar cu 7 petale simetrice, fiecare calibrata si inclinata cu precizie, conține tablouri de leduri pozitionate meticulos, care focalizeaza fiecare fascicul de lumina pe tinta specifica. Se obtine astfel un camp perfect de lumina.

 

ENERGIE VERDE SI ECONOMIE

Sursa de lumina de inalta performanta, consum scazut de energie – LED-urile MediLED furnizeaza iluminat de inalta performanta, la peste 100 de lumeni pe watt, ceea ce inseamna economii de energie de 33% in comparatie cu sistemul de iluminat chirurgical traditional. In plus, LED-urile sunt extrem de durabile, rezistand la peste 50.000 de ore de utilizare.

Managementul caldurii – cupola este sustinuta de o structura eleganta din aliaj de aluminiu, care promoveaza dispersia eficienta a caldurii. O placa de dispersie a caldurii a fost, de asemenea, proiectata in interiorul cupolei, pentru o mai buna gestionare a cadurii.

Costuri reduse – economiile de costuri se obtin din facturile mai mici la  energie si din performantele superioare ale becurilor.

 

SOLUTIE MULTIMEDIA DE INALTA DEFINITIE

Camera foto HD in-Light MediLED, cu rezolutie orizontala de 1080 de linii si 2 milioane de pixeli si raport de zoom 120x ofera o imagine de inalta calitate, care este ideala pentru inregistrarea procesului chirurgical, difuzarii video, educatiei medicale si aplicatiei de conferinte.

 

MANEVRABILITATE

Manerul steril motorizat – proiectat pentru pozitionarea cupolei și pentru ajustarea dimensiunii fasciculului. Acesta permite chirurgul sa pozitioneze cupola in mod convenabil in sus si sa efectueze ajustari rapide.

Manerele nesterile – integrate pe marginile exterioare ale fiecarei petale, permit personalului din blocul operator sa repozitioneze manual cupola.

Controler cu ecran tactil este un panou digital conceput pentru  curatare usoara. Panoul este proiectat cu pictograme grafice pentru a permite utilizatorilor sa invete rapid si sa functioneze cu usurinta. Controlerul ecranului tactil este non-steril.

Panoul contine comenzi pentru: reglarea intensitatii luminii; reglarea modelului de lumina; comutator pornit / oprit; MIS (proiectat pentru chirurgie minim invaziva), mod optiune aparat foto; expediere video; temporizator.