×

The Anatomical Shoulder Domelock System

Sistemul Anatomical Shoulder Domelock permite controlul versiunii și al înclinației pentru a se potrivi anatomiei individuale a pacientului.

Modularitatea și designul sistemului anatomic de umăr Domelock asigură o reconstrucție precisă și reproductibilă a articulației glenohumere pentru a permite chirurgului să restabilească cinematica membrelor.

Anatomical Shoulder Domelock System, cu un design de cap infinit variabil, oferă acum două opțiuni suplimentare de glenoid din sistemul Comprehensive Shoulder System: un glenoid cimentat curbat spre spate fie cu un cui Regenerex poros din titan pentru fixare biologică, fie cu un pivot central din polietilena pentru aplicare cimentata.Proteză concepută pentru a se adapta la anatomia dată, Anatomical Shoulder Domelock este un sistem de artroplastie a umarului care își propune să ofere o reconstrucție anatomică a articulației, sa se adaptaze la  anatomia pacientului fără complexitate procedurala,  sa ajute la recuperarea kinematică normală pentru care corpul este adaptat. Acesta include centrul normal al articulației, brațele momentului muscular, poziția și încărcarea ligamentara, pentru a îmbunătăți performanța funcțională.
Urmarirea pe termen lung a pacientul este esențială.

Design-ul tijei humerale (cozii protezei), permite posibilitatea viitoare de revizie sau upgrade la o proteza de umar inversata, utilizând aceeași tija si nefiind necesara inlocuirea acesteia.

Sistemul de artroplastie Anatomical Shoulder Domelock, folosește o tehnică chirurgicală simplă, care economisește timp și care urmărește să permită implantarea dispozitivului în doar câțiva pași – salveaza
timp valoros SI asigura rezultate funcționale fără compromisuri.