×

The Anatomical Shoulder Domelock System

Sistemul Anatomical Shoulder Domelock permite controlul versiei și al înclinației pentru a se potrivi anatomiei individuale a pacientului.

Modularitatea și designul sistemului anatomic de umăr Domelock asigură o reconstrucție precisă și reproductibilă a articulației glenohumerale pentru a permite chirurgului să restabilească cinematica membrelor.

Anatomical Shoulder Domelock System, cu un design de cap infinit variabil, oferă acum două opțiuni suplimentare de glenă din sistemul Comprehensive Shoulder System: o glenă cimentată curbată spre spate fie cu un pinten Regenerex poros din titan pentru fixare biologică, fie cu un pivot central din polietilenă pentru aplicare cimentată.Proteză concepută pentru a se adapta la anatomia dată, Anatomical Shoulder Domelock este un sistem de artroplastie a umarului care își propune să ofere o reconstrucție anatomică a articulației, să se adaptaze la  anatomia pacientului fără complexitate procedurală și să ajute la recuperarea cinematică. Acesta include centrul normal al articulației, brațele momentului muscular, poziția și încărcarea ligamentară, pentru a îmbunătăți performanța funcțională.
Urmarirea pe termen lung a pacientul este esențială.

Design-ul tijei humerale (cozii protezei), permite o viitoare revizie
sau un upgrade la o proteză de umar inversată, utilizând aceeași tija și nefiind necesară inlocuirea acesteia.

Sistemul de artroplastie Anatomical Shoulder Domelock, folosește o tehnică chirurgicală simplă, care economisește timp și care urmărește să permită implantarea dispozitivului în doar câțiva pași – salvează
timp valoros și asigură rezultate funcționale fără compromisuri.