×

Ultima Macerator

Beneficii

  • Reduce contaminarea încrucișată a materialelor infecțioase și reduce la minimum riscul de apariție a focarelor de infectie, păstrând în siguranță personalul medical și pacienții.
  • Economiseste timpul personalului medical și crește productivitatea reducând nevoia de curățare a articolelor refolosibile.
  • Excepțional dpdv economic, consuma puțină apă și energie pentru a funcționa.
  • Reduce cheltuielile din bugetul alocat spitalului prin costuri de operare reduse și prevenirea opririi secției din cauza infecțiilor.


Maceratorele medicale oferă o soluție robustă și igienică pentru eliminarea completă a deșeurilor umane. Recipientul de deseuri împreună cu conținutul său pot fi introduse în interiorul maceratorului fără a fi nevoie să se spele sau să se arunce continutul în altă parte. Acestea sunt rapid și eficient transfomate în particule minuscule folosind tehnologia avansată a celor 9 lame și evacuate direct în sistemul de canalizare, ceea ce înseamnă că materialele infecțioase nu mai pot intra în contact cu pacienții sau personalul medical.
Pulpmatic Ultima este maceratorul cu cea mai mare capacitate, potrivit pentru secțiile mari și azile, capabil să curete până la 6 articole pe ciclu.
Tehnologia unică a maceratoarelor cu 9 lame permite un ciclu de curatare rapidă in doar 120 de secunde, fără a compromite eficiența, utilizarea apei sau nivelul zgomotului.