×

varimed®- mobilier pentru blocul operator si departamentele ambulatorii

Mobilier pentru blocul operator si departamentele ambulatorii – accesorii necesare pentru rutina zilnica, de calitate superioara.

  • functional, rezistent, confectionat din otel polishat electrolitic cu un aliaj de crom-nichel, pentru mai buna curatare si dezinfectare
  • reglabil, asigura munca echipaei chirurgicale pentru perioade lungi de timp
  • pozitionare usoara in blocul operator


Accesorii necesare pentru rutina zilnica, de calitate superioara.
Mobilier functional, rezistent, confectionat din otel polishat electrolitic cu un aliaj de crom-nichel pentru mai buna curatare si dezinfectare.

Masa pentru instrumentar
Reglabila in inalțime, cu trepte si echipata cu o pompa hidraulica de inalta calitate, care poate sustine chiar și cele mai grele incarcaturi din blocul operator.

Masa pentru instrumentar

Echipata cu roti duble din plastic fara decolorare de contact, care permit pozitionarea cu usurinta. Confectionate din inox, rezistente la abraziune, masutele pentru instrumentar SCHMITZ sunt un partener de incredere.

Scaune 
Cu rotite de prindere si sistem de franare pentru miscari precise, controlate si sigure. Reglarea inaltimii cu arc cu gaz si optiunea pentru spatar asigura o munca ergonomica pe o perioada lunga de timp.

Suporturi pentru vase tip castron
Suporturile pentru vase tip castron din otel inoxidabil au o capacitate de pana la 6 litri – pentru lucrari de igienizare in blocul operator.

Alte accesorii de la SCHMITZ
De asemenea, sunt disponibile tabureti pentru chirurg, rackuri mobile pentru galeti de 12 litri si standuri pentru perfuzii, reglabile in inaltime, cu o singura mana – echipament complet pentru conditii optime de lucru in blocul operator.