Descriere

 

Sistemul Alpha Active 4 a fost conceput ca o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor, pentru prevenirea și tratarea ulcerului de presiune, oferind o calitate îmbunătățită a îngrijirii și un risc redus atât pentru pacient cât și pentru îngrijitor.

Salteaua activă antiescare cu redistribuirea presiunii, Alpha Active 4 este potrivită pentru o gamă largă de medii de îngrijire medicală, inclusiv îngrijire la domiciliu.

 

Utilizare

 

Alpha Active 4  oferă funcții avansate pentru îngrijirea de înaltă calitate, pentru pacienții vulnerabili, rămânând în același timp ușor de utilizat pentru îngrijitor și ușor de curățat și menținut.

 

Gama de produse Arjo

 

SALTEA ACTIVĂ ANTIESCARE  

Alpha Active 4 – soluție eficientă pentru tratarea și prevenția ulcerelor de presiune

 

Avantaje

Beneficiile utilizării Alpha Active 4:

Reglarea electronică a presiunii permite setarea unor valori precise, pentru greutăți diferite ale pacienților
Cicluri variabile care permit inclusiv o perioadă extinsă de 20 de minute, care poate fi aplicabilă pacienților a căror stare a început să se îmbunătățească și au un risc mai scăzut;
AutoFirm ™ oferă o suprafață stabilă de sprijin pentru transferul pacienților și a altor proceduri specifice
Opțiunea mod activ / alternativ: ideal pentru prevenție, pentru pacienții cu risc sporit, în special pentru cei care nu pot fi repoziționați frecvent (1-SS).
Opțiunea mod reactiv / static: ideal pentru pacienții care nu pot tolera o suprafață în mișcare sau cei aflați în reabilitare.
– Pompă ergonomică, compactă și silențioasă – ideală pentru utilizarea la domiciliu și în comunitate

 

Documente

 

Alpha Active 4_Brochure_EN

 

Video