Descriere

Sistemul activ de compresie Flowtron ACS900 oferă o metodă simplă și ușor de utilizat pentru circulația sângelui în vasele profunde ale picioarelor, reducând staza venoasă și contribuind la prevenirea formării tromboembolismului venos.

 

Sistemul activ de compresie Flowtron ACS900 oferă compresie uniformă și secvențială printr-o gamă largă de articole Flowtron pentru: gambă, gambă și coapsă, pacienți bariatrici și asigură o terapie compresivă activă, confortabilă.

 

Utilizare

 

Orice persoană care rămâne imobilizată perioade prelungite de timp, poate dezvolta tromboembolism venos indiferent de vârstă.

 

Compresia pneumatică intermitentă (IPC) imită activitatea naturală de pompare a sângelui prin venele profunde ale picioarelor, de către mușchi. Prin intensificarea vitezei fluxului sanguin în venele profunde, se reduce staza venoasă și riscul de tromboză venoasă profundă.

 

Efectele mecanice ale IPC în creșterea fluxului sanguin, nu numai că reduc staza venoasă, ci și produc efect anti-coagulant măsurabil.

 

Gama de produse Arjo

 

PRODUSE PENTRU PREVENIREA TROMBO-EMBOLISMULUI VENOS 
Flowtron ACS900 – Sistem activ de compresie pentru prevenirea tromboembolismului venos

 

Avantaje

Produsele Arjo sunt dedicate îmbunătățirii vieții cotidiene a persoanelor afectate de provocările legate de mobilitate redusă și de îmbolnăviri specifice vârstei.

Sistemul Flowtron ACS900 prezintă avantaje certe:

Pentru utilizator:
ușor de folosit: o singură pompă pentru toate tipurile de compresie (uniformă și secvențială); mâner integrat pentru transportare ușoară; gamă largă de manșete; baterie integrată pentru a asigura funcționarea pe durata transportului
– timp redus pentru setarea aparatului: tubulatură fixă – nu necesită schimbare; sistemul patentat Smartsense™ recunoaște automat tipurile de manșete conectate și ajustează automat compresia;
ușor de monitorizat: ecran LCD de dimensiune mare ce permite vizualizarea rapidă a statusului terapiei; indicarea presiunii în timp real, pe un ecran cu dimensiune mare, ușor de citit; led vizibil, ce arată că terapia este activă
ușor de depanat:  identificarea tubulaturii ce a generat alarma – permite depanarea rapidă a problemei

 

Pentru cumpărător:
–  un singur sistem – reduce necesitatea de a dispune de mai multe tipuri de pompe. Acest aspect este legat de costuri reduse.

 

Pentru pacient:
–  manșete confortabile – proprietăți excelente în gestionarea umidității; ușoare; nu sunt termice
–  mai puțină tubulatură în jurul patului pacientului
–  sistem silențios ce permite odihna și refacerea pacientului
siguranță în utilizare – Pompa Flowtron ACS900 necesită o apăsare prelungită a butonului Start / Stop pentru a începe sau întrerupe tratamentul. Acțiunea asigură că terapia nu poate fi suspendată sau întreruptă accidental.

 

Documente

Video