Descriere

 

Oferim o gamă largă de paturi de spital / paturi de îngrijire medicală pe termen lung, care permit un bun control al infecțiilor, oferă o ergonomie îmbunătățită, confort, siguranță și ușurință în utilizare și promovează gestionarea eficientă a riscului.

Gama Arjo previne riscul de cădere, îmbunătățește îngrijirea zonei de presiune și promovează independența și confortului pacientului.

Utilizare

 

Soluțiile noastre includ paturi specializate, paturi bariatrice, pentru pacienții care depășesc sarcina de lucru în condiții de siguranță a paturilor de spital standard și paturi terapeutice ce ajută la prevenirea și tratamentul ulcerelor de presiune și a complicațiilor pulmonare.

Paturi de îngrijire pe termen lung / comunitare – proiectate pentru a fi utilizate în case rezidențiale și de convalescență și în locuințe private. Gama de paturi comunitare Minuet 2 oferă o soluție reală pentru o viață independentă.

Paturi bariatrice – proiectate pentru nevoile specifice ale pacienților care cântăresc până la 454 kg.

Paturi pentru ATI – fiecare sistem se bazează pe un design adecvat, ceea ce asigură îngrijirea optimă a pacientului și eficiența costurilor pentru instalare.

Gama de produse Arjo

 

PATURI MEDICALE  

Enterprise  – Gamă extinsă de paturi de spitalizare, profilate, proiectate cu accent pe siguranța pacientului și a îngrijitorului, gestionarea riscului, rezultate clinice optime și ușurință în utilizare și întreținere.

 

Minuet 2 – Pat de îngrijire pe termen lung, proiectat pentru a fi utilizat în case rezidențiale și de convalescență și în locuințe private. Gama de paturi comunitare Minuet 2 oferă o soluție reală pentru o viață independentă. Îmbunătățește siguranța și confortul pacienților, minimizează efortul deplasării și manipulării pentru persoanele care îi îngrijesc, reducând astfel riscul de rănire.

Sistem avansat de profilare mecanică, înălțime redusă a platformei și depozitare și transport ușoare, completate de un aspect intern inteligent și o sarcină de lucru de 180 kg.

 

Citadel –  Sistem integrat pentru nevoile specifice ale pacienților cu dependență ridicată (din secțiile de ATI sau bariatrici).

Citadel Plus are capacitatea de a găzdui pacienți care cântăresc până la 454 kg și sunt compatibile cu o serie de suprafețe suport, terapeutice, pentru pacienții imobili, cu greutate înaltă.

Construit pe aceeași platformă universală pentru paturi medicale ca și celelalte paturi de spital Arjo, Citadel Plus beneficiază de înaltă tehnologie încorporată, intuitivă, interfețe și accesorii, ușor de utilizat de către personal. Nu este nevoie de instruire de durată, ceea ce reduce costurile / cheltuielile instituțiilor medicale.

 

Avantaje

Beneficiile utilizării paturilor medicale oferite de Arjo:

– Oferă siguranță atât pacientului, cât și îngrijitorului – proiectat să reducă riscul de rănire a personalului și să ofere un mediu mai sigur pentru îngrijitor. Înălțimiea foarte scăzută reprezintă un avantaj cheie în reducerea riscului de rănire prin cădere. Iluminarea atât sub pat, cât și pe ambele părți laterale de coborâre, contribuie la îmbunătățirea securității pacienților.
Respectă standardele internaționale în vigoare;
– Echipamente robuste, intuitive, ușor de utilizat – reglarea echipamentelor e intuitivă și ușor de realizat, datorită simbolurilor clare și simple. Funcțiile cheie, cum ar fi resuscitarea cardio-pulmonară, unghiul spătarului la 30°, poziționarea scaunului pentru situații cardiace, înălțimea scăzută și poziționarea Trendelenberg /reverse Trendelenberg – se realizează printr-o singură apăsare;
Soluții axate pe calitatea îngrijirii pentru pacienți – spătarul se oprește când este ridicat la un unghi de 30°, asigurând o ajustare ușoară și pozitivă a spătarului în timp. Îngrijitorul poate regla cu ușurință patul în poziția dorită cu ajutorul panoului de control, prin simpla selectare a pictogramei relevante;
Ușor de întreținut, curățat, reparat – proiectate cu arhitectură deschisă permit accesul facil pentru curățare, decontaminare, întreținere și service.

Documente

 

Paturi medicale_Broșuri_EN

 

Video