Descriere

 

Husele pentru saltea Skin IQ de la Arjo sunt huse cu acționare electrică, cu rezistență superioară la penetrarea fluidelor, permeabile la vapori.

Tehnologia încorporată – de ultimă generație (a fluxului negativ de aer (NAT)), permite extragerea continuă a excesului de umiditate de la suprafața pielii / saltelei, pentru o gestionare superioară a microclimatului.

Utilizabile pentru un singur pacient sau cu utilizare multiplă pentru mai mulți pacienți sunt proiectate a redistribui presiunea pe întreaga suprafață, ceea ce ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

Utilizare

 

Gama de huse pentru saltea Skin IQ are rezistență superioară la penetrarea fluidelor, este permeabilă la vapori, este utilizabilă pentru un singur pacient sau cu utilizare multiplă pentru mai mulți pacienți.

Proiectate a redistribui presiunea  pe întreaga suprafață, husele Skin IQ ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

Gama de produse Arjo

 

SKIN IQ – HUSE PENTRU SALTELE CU TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE ÎNCORPORATĂ  

SKIN IQ MCM – Husă rezistentă la penetrarea fluidelor, permeabilă la vapori, pentru un singur pacient. Redistribuie presiunea  pe întreaga suprafață și ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

SKIN IQ 365 – Husă pentru utilizare multi-pacient, acționață electric, ce poate fi aplicată pe majoritatea suprafețelor suport. Asigură un control superior al microclimatului și previne și tratează ulcerul de presiune în mod eficient.

 

SKIN IQ 1000 – Soluție simplă și eficientă pentru gestionarea microclimatului pielii pacienților bariatrici cu greutatea de până la 450 kg. Rezistentă la penetrarea fluidelor, permeabilă la vapori, utilizabilă pentru un singur pacient, redistribuie presiunea  pe întreaga suprafață și ajută la prevenirea și tratarea ulcerelor de presiune în stadiul I-IV.

 

Avantaje

 

Beneficiile utilizării Skin IQ:

Eficientă și comfortabilă pentru pacient. 
Reglare electronică a presiunii – cu o rată excelentă de transfer a umidității de 130 (g/m2) / oră, husa Skin IQ este mai eficientă în gestionarea microclimatului decât suprafețele convenționale cu pierdere redusă de aer, care au o medie a transferului de umiditate de 97,7 g/m2) / h.

Eficientă pentru furnizorii de servicii medicale. 
Ușor de folosit și întreținut, cu configurare rapidă, intuitivă. Este simplu de stocat și activat, poate reduce durata șederii în pat a pacientului.

– Utilizează tehnologia de ultimă generație a fluxului de aer negativ (NAT) pentru a elimina în permanență excesul de umiditate și pentru a reduce temperatura la suprafața corpului pacientului.

– Stratul superior al husei acționează ca o barieră împotriva fluidelor și a bacteriilor.

– Studiile de laborator arată că Skin IQ 1000 reduce temperatura la suprafață cutanată cu 3°C în 45 de minute, ceea ce se traduce printr-o reducere cu 30% a ratei metabolismului tisular.

 

Documente

 

Skin IQ_Broșură_EN

 

Video